ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Είστε λαμόγια, άξεστοι, άχρηστοι και ψεύτες, Συριζοανελ.

Ξεκινώντας δεν θα μπορούσα να παραλείψω την γελοιότητα που χαρακτηρίζει όσους συμβουλεύουν τον κύριο Πρωθυπουργό, αλλά και τον ίδιο. 

Είναι δυνατόν σε μια επέτειο άλλου κόμματος, στην προκειμένη περίπτωση της διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, που είτε συμφωνεί κάποιος είτε όχι σημάδεψε την νεώτερη ιστορία μας, να βγαίνει με άρθρο άσχετος Πρόεδρος άλλου πολιτικού φορέα σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα και να προσπαθεί να το παίξει συνέχεια του; 

Είναι δυνατόν ο κύριος Πρωθυπουργός και το κόμμα του, γνωστοί στους δρόμους την Εξαρχείων και όχι μόνο, από την αντιεξουσιαστική τους προσωπικότητα και τις ακραίες θέσεις που επί δεκαετίες προέβαλαν, να βγαίνει δημόσια και να προσπαθεί απεγνωσμένα να εκμεταλλευτεί την στιγμή προβάλλοντας εαυτόν ως συνέχεια του; Θα μας τρελάνει όλους. 

Τον βλέπω σε λίγο να βγαίνει στο Σύνταγμα με σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Δεν καταλαβαίνει πως καμία καρικατούρα δεν εκτιμήθηκε ποτέ από κανέναν λαό; Μεγάλος ξεπεσμός αυτός κύριε «ψεύτη». Πόσο πιο κάτω πια θα πάτε στα μάτια του κόσμου; Δεν θα πολυαναφερθώ στους γραφικούς του ΣΥΡΙΖΑ που βγήκαν να τον στηρίξουν. Είναι γελοιογραφίες. 

Να μην ξεχάσει ο άλλος ψεύτης της συγκυβέρνησης σας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο ετήσιο μνημόσυνο του Χαρίλαου Φλωράκη να βγει να αθρογραφήσει ως συνέχεια εκείνου. Τόσο άξεστοι και ανιστόρητοι είστε. Δεν σέβεστε τίποτα και κανέναν.

Ένα επίσης πολύ σοβαρό θέμα είναι η εξ αποστάσεως ψηφοφορία. Αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα όσων δεν μπορούν την ημέρα της ψηφοφορίας να βρίσκονται για οιονδήποτε λόγο σε εκλογικό τμήμα. Για παράδειγμα στους εκλογικούς καταλόγους των 9 εκατ. ψηφοφόρων, υπολογίζεται ότι τα 2 εκατ. είναι σήμερα στο εξωτερικό. Τους αποκλείετε από το νόμιμο δικαίωμα τους να συμμετέχουν ως Έλληνες εξωτερικού στις Εθνικές εκλογές; Το να ψηφίζουν όμως εφαρμόζεται σε πάρα πολλές χώρες, άρα είναι τεχνικά εφικτό και ασφαλές και οι όποιες αντιρρήσεις σας είναι εκ του πονηρού. Και είναι εκ του πονηρού γιατί από την μία όταν ταξιδεύετε εκτός Ελλάδας και συναντάτε Έλληνες του εξωτερικού (και μιλώ για όλα τα κόμματα εξουσίας εδώ), διατυμπανίζετε πόσο μεγάλο είναι το έργο τους για την πατρίδα και πάντα προεκλογικά τους υπόσχεστε πως θα μελετήσετε το θέμα ώστε να μπορούν να ψηφίζουν. Το ίδιο κάνατε και εσείς του ΣΥΡΙΖΑ με σειρά ψεμάτων παραπλανήσατε γενικά και ειδικά στο θέμα τον λαό. Μόλις όμως βγήκατε «λαμόγια» το ξεχάσατε και σφυρίζετε αδιάφορα. Ξέρετε πως οι Έλληνες που ζουν μακριά από την πατρίδα κάτι κόμματα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ θα φάτε μαύρο και έτσι για μια ακόμα φορά πουλάτε την Ελλάδα και το Σύνταγμα αυτής. Γνωστή η πολιτική του ελέγχου των συνειδήσεων. 

Σας βολεύει να ψηφίζουν κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα που μέσα από  την προπαγάνδα επιβάλετε τον φόβο και προκαθορίζετε τα ποσοστά σας. Έστω εξασφαλίζετε όλοι σας οι επαγγελματίες πολιτικοί την παρουσία σας. Αυτό γινόταν έως σήμερα από όλες τις κυβερνήσεις της χώρας. Θα την πατήσετε όμως αυτή την φορά, ο λαός ξύπνησε και θα δώσει μαζική απάντηση όπως και έκανε στο τελευταίο δημοψήφισμα που κανείς δεν περίμενε ένα 62% να πάει ενάντια στον φόβο και την καταστροφολογία που προβάλλατε. Τότε θα κλάψετε πολλοί που θα χάσετε την μάσα από το ξεπούλημα της πατρίδας.

Και ερχόμαστε στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η οποία απέδωσε το φιάσκο με την Αμφίπολη σε «έλλειμμα συνεννόησης». Τι μας λες κυρά μου; Επιλέχθηκες από την ανίκανη κυβέρνηση του ξεπουλήματος και της κολοτούμπας για να κοιμάσαι; Τι μας το λες δηλαδή; Υπουργός είσαι και όφειλες να εργάζεσαι για το κοινό συμφέρον και όχι να τρως τα λεφτά των Ελλήνων (γιατί μ’ αυτά πληρώνεσαι) για να κάνεις «ζωή και κότα». Εφόσον είσαι άχρηστη δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παραιτήθηκες μετά το σκάνδαλο αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Πρωθυπουργός δεν σε έστειλε σπίτι σου. 

Πόση ξεφτίλα ακόμα θα ζούμε στην χώρα μας; Άκου δεν υπήρξε συνεννόηση. Γιατί κοπέλα μου είχες πολλές δουλείες σπίτι; Μπουγάδα, σίδερο κλπ; Δεν σε κόβω για νοικοκυρά όπως είναι κάθε άλλη Ελληνίδα που έχει με τιμή και δόξα διπλό και τριπλό πολλάκις ρόλο στην οικογένεια σε μια κατοχική περίοδο κρίσης. Απαιτεί ο λαός να απομακρυνθεί τώρα. Κάνει ζημιά στην Ιστορία μας και στον πολιτισμό μας. Την Αμφίπολη βρήκες να ξεχάσεις άσχετη; Είσαι ανεπαρκής αλλά και Εθνικά επιζήμια. Μαζέψατε οι ΣΥΡΙΖΟΑΕΛ ότι άχρηστο κυκλοφορεί και το κάνατε υπουργό - υφυπουργό και σύμβουλο.

Πολλά τα θέματα τι να πρωτογράψω… Η Τασία ξαναβρέθηκε μπροστά μου. Και ενώ επιμένω πως και το φαί μου το τρώω όλο και δεν είμαι και σε ηλικία να συγχύζομαι συνέχεια. Αν θέλω να κάνω εμετό υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Σύμφωνα με όλα τα στατιστικά στοιχεία και τις μετρήσεις από την ημέρα που την διακυβέρνηση της χώρας ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ (μαύρη η ώρα), λόγω της πολιτικής του στο μεταναστευτικό και λόγω της χαλαρής φύλαξης των θαλάσσιων συνόρων μας, οι λαθρομετανάστες έρχονται πλέον κατά κύματα και ο αριθμός εισβολής έχει αυξηθεί από 200% έως 300% από την περσινή χρονιά. 

Και σα να μην έφτανε αυτό η αναπληρώτρια υπουργός μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου δήλωσε: «Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε τα μωρά, γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα». Τι σύγκριση είναι αυτή κοπελιά; Εξισώνεις τους λαθραίους με τους Έλληνες συνταξιούχους, τους Έλληνες άνεργους νέους ακόμα και με τα βρέφη τα οποία γεννήθηκαν στην Ελλάδα από Έλληνες γονείς; Πας καλά; Εδώ μιλάμε για πάθος με το λαθραίο. Εδώ βλέπουμε ολοκάθαρα την προδοσία. Εκτός αν έχεις άλλους λόγους «Τασούλα» που τους θες στην Ελλάδα.

Και θα κλείσω… Όλα τα κόμματα επιμένετε πως ο κύριος Πρόεδρος κάνει καλά την δουλειά του. Όχι δεν την κάνει και ψεύδεστε. Από την μία η αντιπολίτευση του λέει να παραιτηθεί, ώστε να γλιτώσει η χώρα τα χειρότερα που έρχονται και από την άλλη τον επαινείται. Ο καλός Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι αυτός που κάθεται και πληρώνεται για να υπογράφει Προεδρικά διατάγματα που καταργούν την Ορθοδοξία, που βάλλουν εναντίον του λαού ηθικά και οικονομικά. Ο καλός Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραιτείται όταν βλέπει τον Ελληνικό λαό σε τέλμα. Όταν βλέπει το Σύνταγμα της χώρας να προσβάλλεται, όταν βλέπει πως αυτά που έρχονται δεν είναι αυτά που με ψέματα μας λέει η κυβέρνηση, αλλά όσα δεινά πραγματικά χτυπούν την πόρτα μας και θα είναι σκληρότερα από ποτέ. 

Η κυβέρνηση κυνηγάει τον Έλληνα κουλουρά αλλά η Ομόνοια είναι γεμάτη σε κάθε της δρόμο, πλατεία, πεζοδρόμιο από πακιστανούς που πουλούν λαθραία τσιγάρα. Είναι γεμάτο το κέντρο της Αθήνας από διακινητές ναρκωτικών που ελεύθερα και παράνομα πουλούν την δόση στα θύματα των ναρκωτικών που με την κρίση αυξήθηκαν. 

Το Ιστορικό κέντρο της Αθήνας είναι γεμάτο παράνομες εκδιδόμενες κοπέλες από κάθε σημείο του φτωχού κόσμου και σωματέμπορους προαγωγούς που κινούν ψυχές με μαύρο χρήμα. Είναι τόση η χλιδή στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και άλλη τόση και περισσότερη στο Προεδρικό Μέγαρο που κανείς από δαύτους δεν κυκλοφορεί για να δει πως κατάντησε η Πρωτεύουσα της Ελλάδας και του πολιτισμού παγκοσμίως;

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος από το να βγούμε στον δρόμο και να διεκδικήσουμε όλα όσα μας ανήκουν πίσω. 

Θα λογοδοτήσουν όσοι εξευτέλισαν την πατρίδα μας και τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.
Έως εδώ ήταν η ανοχή μας.
Παρατηθείτε τώρα.
Είστε προδότες.

Ο Γραμματέας του κινήματος «Ανατροπή» και εκπρόσωπος τύπου της Λ.Ε.Π.ΕΝ + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου