ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Σας καλούμε να είστε έτοιμοι. Οι μέρες που ακολουθούν δεν θα είναι εύκολες.

-Η σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή γελούσε και έκανε γκριμάτσες κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του προέδρου της ΝΔ στην Βουλή των Ελλήνων. Μάλιστα εκείνος φανερά εκνευρισμένος, διέκοψε την ομιλία του και της έκανε παρατήρηση. Και ρωτώ εγώ τον αποτυχημένο «τον πλέον γελοίο υπουργό της Κυβέρνησης», που πρότεινε στους Αθηναίους να κολυμπούν ελεύθερα στην ήδη πεθαμένη θάλασσα των Νοτίων προαστίων, μετά την πρωτόγνωρη ασχετοσύνη του και την εγκληματική του αμέλεια στην εξάπλωση της μόλυνσης του Σαρωνικού Κόλπου, αυτός και η σύμβουλός του από που πληρώνονται;

Δεν πληρώνονται με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου, που σημαίνει από τους Έλληνες που οι ίδιοι πεινάνε; Με ποιανού την πισινή αυτή η κυρία προσβάλει το Ελληνικό κοινοβούλιο; Με ποια κριτήρια την επέλεξε; Σαν αυτά τα κριτήρια που επιλέξατε τον κύριο Καρανίκα σύμβουλο του κυρίου Πρωθυπουργού, που καταριέται σαν τις κυράτσες άλλων εποχών; 

Σα δε ντρέπεστε γελοίοι. Σα να μην έφτανε που καβαλήσατε στον σβέρκο τους Έλληνες, δεν φτάνει που κυβερνάτε με ψέματα, δεν φτάνει που πατάτε επάνω στα πτώματα της Ελλάδας των μνημονίων, επιλέγετε και ότι τελευταίο, ότι παρακατιανό υπάρχει για να ικανοποιήσετε τα πολιτικά σας βίτσια. Αίσχος! Στα τσακίδια εσείς και τα τσιράκια σας. 

-Τελειωμό δεν έχει το θέατρο ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ: Απίστευτο φιάσκο με την υπόθεση της άντλησης των καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο «Αγία Ζώνη ΙΙ». Το πλοίο «ΛΑΣΣΑΙΑ», που εστάλη για την άντληση του πετρελαίου, όχι μόνο δεν είχε πιστοποιητικά ενώ συμμετείχε στην επιχείρηση από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη», αλλά όπως αποκαλύπτεται είχε στις δεξαμενές του λαθραία καύσιμα. Έγιναν οι ανάλογες συλλήψεις. Αλλά ο υπουργός επιμένει πως δεν παραιτείται. Πώς να χάσει την μάσα; Παρά την τόσο μεγάλη ξεφτίλα έχει κουράγιο να παραμένει στην θέση του. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς από τι πολιτικούς (το «π» με μικρό) κυβερνάται η πατρίδα μας. 

-Και οι προδότες ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον λαό. Η τροπολογία που κατατέθηκε πρόσφατα άνοιγε το δρόμο για αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» με αποτέλεσμα ο Σταύρος Κοντονής να την αποσύρει έπειτα από τις αντιδράσεις του συνεταίρου του κυρίου Τσίπρα στην Κυβέρνηση, κύριο Καμμένο και καθώς διαπίστωσε πως δεν είναι δυνατή η ψήφισή του από τουλάχιστον 151 βουλευτές με στήριξη άλλων κομμάτων. 

Ενώ υπήρχε αρνητική εισήγηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»! Αντί λοιπόν οι υπεύθυνοι εισηγητές να ανακαλέσουν, απέσυραν αυτή την Εθνικά επιζήμια τροπολογία κατόπιν εορτής. Τέτοιοι προδότες είναι. 

Ο κύριος Καμμένος βέβαια εξακολουθεί να το παίζει πατριώτης ξεχνώντας τι μας έλεγε (και το έχει πει και σε εμένα προσωπικά), πως από Μάϊο του 2016 θα είχαμε βγει από τα μνημόνια. Βέβαια από τότε συνεχίζει παρότι τα μνημόνια δεν τα έσκισαν και μάλιστα το χειρότερο όλων το ψήφισε και ο ίδιος, να στηρίζει την κυβέρνηση για να μην χάσει το όνειρο του «να κάνει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας». 

 -Όλα οδηγούν με Μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση της χώρας. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει όσο ακόμα υπάρχει καιρός. Και για να πέσει θέλει ΑΓΩΝΑ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ από κάθε πατριώτη ΕΛΛΗΝΑ. Σας καλούμε να είστε έτοιμοι. Οι μέρες που ακολουθούν δεν θα είναι εύκολες. Ήδη μπήκαμε σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Δεν θα αντέξουν. Τα νούμερα δεν βγαίνουν. Η Κυβέρνηση αυτή για να παραμείνει είναι ικανή να θυσιάσει τα πάντα. Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ του λαού είναι προ των πυλών. 

Λ.Ε.Π.ΕΝ «Το κίνημα της Ανατροπής» 
Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου