ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΗ: Οι καταναλωτές, έρμαια των εργολάβων που μετρούν με το μάτι!


Από ιδιώτες εργολάβους του ΔΕΔΔΗΕ, της θυγατρικής της ΔΕΗ στη διανομή ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά, γίνεται πλέον το 85% των καταμετρήσεων στα γνωστά ρολόγια, με αποτέλεσμα να πυκνώνουν τα παράπονα καταναλωτών για παράλογες επιβαρύνσεις. 

Η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ υποστηρίζει ότι οι λάθος καταμετρήσεις, που στοιχίζουν αρκετή ταλαιπωρία (και αρκετά ευρώ) στους καταναλωτές, είναι περιορισμένες και εντός του αναμενόμενου περιθωρίου. 

Όμως τα παράπονα πυκνώνουν, κυρίως επειδή σε αρκετές περιπτώσεις τα νοικοκυριά πληρώνουν τη λάθος μέτρηση στον πρώτο λογαριασμό και μετά περιμένουν τον εκκαθαριστικό προκειμένου να γίνει ο συμψηφισμός του ποσού που χρεώθηκε αδίκως.

Στον ΔΕΔΔΗΕ υποστηρίζουν ότι στα περίπου 7.500.000 ρολόγια που είναι εγκατεστημένα ανά την Ελλάδα γίνονται συνολικά περί τις 48.000.000 μετρήσεις τον χρόνο. 

Έτσι, ακόμα και αν το ποσοστό λάθους είναι ένα τοις χιλίοις, ο αριθμός φαντάζει μεγάλος, ειδικά όταν αφορά χρήματα καταναλωτών σε περίοδο βαθιάς κρίσης. 

Προσθέτουν πως «πάντα η διαφορά λύνεται υπέρ του πελάτη» και στο τέλος συμψηφίζεται με επόμενες καταναλώσεις. Όμως αρκετοί καταναλωτές διαμαρτύρονται για την ταλαιπωρία που υφίστανται.

Οι διαφορές

Οι εργολάβοι που αναλαμβάνουν τις καταμετρήσεις προσλαμβάνονται μέσω διαγωνισμών, αλλά οι μεγάλες διαφορές στις τιμές ανά καταμέτρηση συζητιούνται, επίσης, στην αγορά. 

Στον ΔΕΔΔΗΕ αποδίδουν τις διαφορές στο τιμολόγιο ανά καταμέτρηση «στις ιδιαίτερες συνθήκες» κάθε περιοχής. 

Για παράδειγμα, σε δύο πρόσφατους διαγωνισμούς για μετρήσεις στην περιοχή της Ελευσίνας και του κέντρου της Αθήνας οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες. 

Στον διαγωνισμό για την Ελευσίνα είχε οριστεί τιμή 0,28 ευρώ ανά καταμέτρηση και στον διαγωνισμό για την Αθήνα 0,06 ευρώ ανά καταμέτρηση. 

«Στην Ελευσίνα είναι άλλες οι αποστάσεις και οι δυσκολίες που συναντούν οι καταμετρητές, σε σχέση με το κέντρο της Αθήνας» υποστηρίζουν όσοι θεωρούν λογικές τις μεγάλες διαφορές στο κόστος των εργολάβων.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΔΕΔΔΗΕ συνδέεται με τη μεγάλη καθυστέρηση στην εγκατάσταση των λεγόμενων «έξυπνων» μετρητών, οι οποίοι θα επιτρέπουν την ακριβή καταμέτρηση της κατανάλωσης κάθε νοικοκυριού εξ αποστάσεως (μέσω τηλεπικοινωνιακού δικτύου). 

Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη πολύ μακριά από τον στόχο που προβλέπουν οι κοινοτικές οδηγίες για αντικατάσταση των ρολογιών της ΔΕΗ κατά 80% από «έξυπνους» μετρητές έως το 2020. 

Μάλιστα, η δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει η ΔΕΗ δεν επιτρέπει αισιοδοξία, αφού απαιτούνται περί τα 750.000.000 ευρώ για να αντικατασταθούν τα παλαιάς τεχνολογίας ρολόγια ανά την Ελλάδα.

Οι λύσεις

Πρόσφατα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Νικόλαος Χατζηαργυρίου είχε παραδεχθεί πως «όντως το έργο των "έξυπνων" μετρητών έχει καθυστερήσει». 

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι εξαιτίας της οικονομικής στενότητας αναζητούνται διάφορες λύσεις για τη χρηματοδότηση του τεράστιου έργου, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι καταναλωτές με τα περίπου 100 ευρώ που απαιτούνται για κάθε «έξυπνο» μετρητή. 

Μια λύση θα ήταν η προώθηση διαγωνισμού μέσω ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα), όπου ο ανάδοχος θα αναλάβει τη χρηματοδότηση, την εγκατάσταση και τη διαχείριση των «έξυπνων» μετρητών ή θα αμείβεται με μηνιαίο ενοίκιο. 

Κατά τον κ. Χατζηαργυρίου, τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, καθώς αυτή την περίοδο προχωρά η επικαιροποίηση της μελέτης κόστους - οφέλους του έργου και εξετάζονται τα διάφορα επενδυτικά σενάρια.

Σε σίριαλ έχει, όμως, μετατραπεί και ο πιλοτικός διαγωνισμός για την εγκατάσταση περίπου 170.000 «έξυπνων» μετρητών σε καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας. 

Ο διαγωνισμός, που σέρνεται επί χρόνια, βρίσκεται στη φάση της αξιολόγησης των τριών προσφορών που είχαν κατατεθεί προ μηνών. 

Προσφορές είχαν καταθέσει η κοινοπραξία ΟΤΕ - Intrakat - Intrasoft International, η Intracom Telecom (ελέγχεται από Ρώσους και Αραβες επενδυτές) και η κοινοπραξία Microdata - SMEC. 

Οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν προτάσεις και για τις δύο τεχνολογίες μετάδοσης δεδομένων που προβλέπει η προκήρυξη του διαγωνισμού.

Το πρόγραμμα που είναι σε αναμονή

Πρόσφατα η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ είχε υποστηρίξει πως το πιλοτικό πρόγραμμα αφορά την κατασκευή κεντρικού συστήματος τηλεμέτρησης και την προμήθεια, την εγκατάσταση και την ένταξη σε αυτό 170.000 μετρητικών διατάξεων έως το 2018. 

Το έργο χρειάζεται για να εξετασθούν οι διαθέσιμες τεχνικές επιλογές στις συνθήκες της χώρας μας, να γίνει αξιόπιστη αξιολόγηση των αναμενόμενων οφελών της τηλεμέτρησης και να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις για την εν συνεχεία επέκτασή της. 

«Το 2017 θα γίνει η αξιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων του πιλοτικού, για να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν ο κατάλληλος σχεδιασμός της επέκτασης της τηλεμέτρησης. 

Γενικά τα ποιοτικά και τα οικονομικά οφέλη που παρέχει η τηλεμέτρηση είναι γνωστά και πολλά, όπως εξοικονόμηση ενέργειας, ενημέρωση πελατών σε πραγματικό χρόνο, μείωση ρευματοκλοπών, αναβαθμισμένη λειτουργία αγοράς ηλεκτρισμού, εξοικονόμηση προσωπικού κ.λπ.».

Στελέχη που παρακολουθούν την υπόθεση υποστηρίζουν ότι η τύχη του μεγάλου έργου θα κριθεί από τις μάχες που θα δοθούν σε δύο μέτωπα: Το πρώτο αφορά το μοντέλο χρηματοδότησης και το δεύτερο το τεχνολογικό πρότυπο που θα εφαρμοστεί. 

Εως τότε, πάντως, τα παράπονα για τις λάθος καταμετρήσεις θα συνεχίζονται...

38 σχόλια:

  1. Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε λόγο; επικοινωνήστε μαζί μας τώρα με μια προσιτή
    Προσφορά δάνειο με 3% Επιτόκιο με ένα ελάχιστο των $ 1.000 και μέγιστο
    από $ 50,000,000,00 και αν υπάρξει ενδιαφέρον θα πρέπει να παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο:
    jamesben614@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Είστε υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν και να μας στείλετε τα παρακάτω στοιχεία, ώστε να
    μπορούμε να προχωρήσουμε με το δάνειο
    συναλλαγή.

    Το όνομα σου:
    Διεύθυνση:
    Κατάσταση:
    Χώρα:
    Φύλο:
    Ηλικία:
    Ποσο δανειου:
    διάρκεια:
    μηνιαίο εισόδημα:
    Τηλεφωνικό νούμερο:
    Σκοπός του δανείου:

    jamesben614@gmail.com

    Ευχαριστώ, τις καλύτερες ευχές, όπως αναμένουμε άμεση απάντηση σας.

    Ο κ James. Ben

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρετε

         Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να αγοράσετε νέο σπίτι ή για επένδυση, χρειάζεστε μια γρήγορη οικονομική βοήθεια με χαμηλό επιτόκιο 3%; να πληρώσετε τους μη εξοφλημένους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από τόσες τράπεζες;

      Χρειάζεται να χρηματοδοτήσετε για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; προσωπική χρηματοδότηση για προσωπικούς λόγους; είμαστε αποφασισμένοι να λύσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα.

    παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τώρα. Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Περιμένετε το ταχυδρομείο σας.
    Δικος σου,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com


    3% διαθέσιμη προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δάνειο προσφέρει εμπιστοσύνη και σοβαρότητα. Είμαι φυσικό πρόσωπο που προσφέρει δάνειο μεταξύ ατόμων και εταιρειών, για όλες τις άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί αιτούντες δανείων

    Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
    ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι ο κ. Clark Barry, ένας νόμιμος και αξιόπιστος δανειστής χρήματος. Είμαστε από την εταιρία LOAN. Με οικονομική βοήθεια. Χορηγούμε κεφάλαια σε άτομα που χρειάζονται οικονομική βοήθεια, που έχουν κακή πίστωση ή έχουν ανάγκη από χρήματα για να πληρώσουν λογαριασμούς, να επενδύσουν στην επιχείρηση. Ψάξατε για δάνειο; Προσφέρουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000,00 λεπτά. έως 20.000.000,00 με χαμηλό επιτόκιο 3% επικοινωνήστε μαζί μας Διεύθυνση: clark123156@gmail.com , whatsapp number: +18635356458

    3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. קבלת הלוואה לגיטימית מאז ומתמיד בעיה גדולה ללקוחות אשר זקוקים נואשות לעזרה כספית. נושא האשראי והביטחונות הם משהו כי הלקוחות תמיד מודאגים כאשר מחפשים הלוואה ממלווים פרטיים. מיקרו האוצר לעזור לחברה כבר מוכר על ידי המלווה של המועצה לתת הלוואות ללקוחות מקומיים ובינלאומיים בריבית 3%. צור קשר באמצעות דוא"ל:

    clark123156@gmail.com ,
    whatsapp: +18635356458


    3% הצעת הלוואות חלה כעת

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε χρέη ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο; 3% προσφορά δανείου ισχύει εάν χρειάζεστε ένα δάνειο για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά: clark123156@gmail.com , whatsapp: +18635356458

    * Δάνεια επενδυτών
    * Εδραίωση χρέους
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    * Προσωπικά δάνεια
    * Διεθνή Δάνεια

    clark123156@gmail.com ,
    whatsapp: +18635356458


    3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε χρέη ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο; 3% προσφορά δανείου ισχύει εάν χρειάζεστε ένα δάνειο για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά: clark123156@gmail.com , whatsapp: +18635356458

    * Δάνεια επενδυτών
    * Εδραίωση χρέους
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    * Προσωπικά δάνεια
    * Διεθνή Δάνεια

    clark123156@gmail.com ,
    whatsapp: +18635356458


    3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προσφορά δανείου μεταξύ σοβαρού και εύλογου ατόμου

    Άτομα Ελλάδα, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Καναδάς, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Μαρτινίκα, Ρεϋνιόν Μαγιότ, παντού στον κόσμο Σας προσφέρω δάνειο από 5000 € έως 15.000.000 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να το επιστρέψουν με τόκο στο επιτόκιο είναι 3% για οποιοδήποτε ποσό ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στην περιοχή:
    -Χρηματικό δάνειο
    - Εγχώριο δάνειο
    - Επενδυτικό δάνειο
    - Δάνειο αυτοκινήτου
    - Χρέος ενοποίησης
    - Αγορά επαναγοράς
    - Προσωπικό δάνειο
    - Είσαι κολλημένος
    Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε στην παρακάτω διεύθυνση
    Τηλέφωνο: +33752231752
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: garpatr1980@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή