ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ της Ατζέντας 21 κατά των γεννήσεων


Ένα από τα κύρια μελήματα της Ατζέντας 21, σχέδιο των Ιλλουμινάτι της Νέας Τάξης για υποδούλωση του πλανήτη, είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού για να προστατευτεί δήθεν το περιβάλλον, να διαφυλαχθούν τα τρόφιμα και να ζήσουν όσοι είναι τυχεροί.

Στην πραγματικότητα, κατά αυτόν τον τρόπο ο ολιγάριθμος ανθρώπινος πληθυσμός θα είναι ευκολότερα ελεγχόμενος σε πόλεις-γκέτο.
«Ο πλανήτης μας γίνεται όλο και πιο γεμάτος ανθρώπους, με όλες τις συνέπειες που ακολουθούν σε πόρους τροφίμων, κλιματική αλλαγή και ενεργειακή επάρκεια. Κανένα άλλο είδος δεν έχει αλλάξει το φυσικό τοπίο της Γης με τον τρόπο που το έχουν κάνει οι άνθρωποι», αναφέρουν οι εγκάθετοι της Νέας Τάξης ή όσοι πιστεύουν τις θεωρίες της Ατζέντας 21 ως σωστές.
Το παγκοσμιοποιητικό «Population Connection» στην Ουάσινγκτον, την πρωτεύουσα των παγκοσμιοποιητών, δημιούργησε έναν τρομακτικό διαδραστικό χάρτη και ένα βίντεο που αποτυπώνουν δήθεν την πληθυσμιακή έκρηξη.
Στην εισαγωγή του πρότζεκτ τονίζεται το εξής:
«Η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού δεν γίνεται και δεν πρέπει να συνεχιστεί χωρίς έλεγχο».
Εν ολίγοις, πρέπει να μειωθούν οι γέννες, να αυξηθούν οι εκτρώσεις και να προωθηθούν τα εμβόλια στειρώσεων.
Ο διαδραστικός χάρτης παρουσιάζει την εκρηκτική αύξηση των ανθρώπων μέσα από ένα χρονικό timeline που δείχνει τα στοιχεία και τους αριθμούς ανά αιώνα.
Η αλήθεια είναι πως ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός χωράει στην Αττική, καθώς τα εδάφη της γης είναι υπεραρκετά για όλους.
Απλά η προπαγάνδα δουλεύει συνεχώς για τις κοιμώμενες μάζες.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου