ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.. ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ !!!


Mε βαρυσήμαντο άρθρο του που δημοσιεύεται ταυτόχρονα σε ένα από τα μεγαλύτερα think tank των ΗΠΑ το PROJECT SYNDICATE και την γερμανική HNDELSBLATT ο πολύς Τζόρτζ Σόρος επανέρχεται στο αγαπημένο του θέμα.. τους μετανάστες…
Ο Σόρος, ο οποίος φαίνεται ότι θεωρεί δικαίωμα του να καθορίζει την ευρωπαϊκή πολιτική καταγγέλλει ότι η Συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας δεν είναι ευρωπαϊκή, αλλά γερμανική, η οποία επεβλήθη στην Ευρώπη από την Μέρκελ.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι η συμφωνία μετέτρεψε την Ελλάδα και άρα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου σε …στάβλο μεταναστών (holding pen είναι η έκφραση στα αγγλικά) !!!!!!!!!
Ο Σόρος συμφωνεί με τους επαγγελματίες ανθρωπιστές στην Ελλάδα και τις ΜΚΟ ότι η Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα, άρα κανείς δεν επιτρέπεται να γυρίζει στην Τουρκία…
Αλλά αυτή δεν είναι η πολιτική που ακολουθούν οι Τσίπρας και Μουζάλας;
Πόσοι επεστράφησαν για παράδειγμα στην Τουρκία τον τρέχοντα μήνα και πόσοι ήλθαν;
Για να σας λύσουμε την απορία ..κάτω από 150. Άρα για ποια επιστροφή στην Τουρκία μιλάμε;  Πολύ απλά η συμφωνία για επαναπροώθηση στη Τουρκία δεν εφαρμόζεται από τον Τσίπρα και τον Μουζάλα….

Αλλά τι ζητά ο Σόρος;  …Μόνο 30 δις € / ετησίως για μια σειρά ετών προκειμένου να εγκατασταθούν οι μετανάστες !!!!!!

Και εμείς ρωτάμε…
1) Αφού οι άλλες χώρες αρνούνται να τους δεχτούν ποια χώρα απομένει; …Mα η αγαπημένη χώρα του Σόρος, η Ελλάδα.

2) Πόσες και ποιες μεγάλες ΜΚΟ που ανήκουν στον Σόρος ή έχουν χρηματοδοτηθεί απ΄αυτόν έχουν δράση στη Λέσβο;

Μήπως ανάμεσα σ’ αυτές είναι και οι περίφημοι NO BORDERS;
Γιατί μέχρι και η ισραηλινή JERUSALEM POST σε άρθρο της κατονομάζει την Ελλάδα και το Ισραήλ ως χώρες που έχουν στοχοποιηθεί από τον κύριο αυτόν και τους απανταχού υπηρέτες του; 3) Πόσα από αυτά τα 30 δις ευρώ θα τα διαχειριστούν οι ΜΚΟ που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο αναφέρονται στον Αμερικάνο κροίσο;

Aλλά στη συνέχεια ο Σόρος ρίχνει ακόμα μια βόμβα..  «Τhe EU must build common mechanisms for protecting borders.»

Τι εννοεί άραγε;
Θέλει την αφαίρεση της ελληνικής κυριαρχίας από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αφού δεν υπάρχει ούτως ή άλλως ενιαία ευρωπαϊκή πολιτική εξωτερικής πολιτικής και άμυνας;;

Ως επίλογο ο Σόρος λέει τα εξής αποκαλυπτικά…
The final pillar is the eventual creation of a welcoming environment for economic migrants. Given Europe’s aging population, the benefits migration brings far outweigh the costs of integrating immigrants. All the evidence supports the conclusion that migrants can contribute significantly to innovation and development if they are given a chance to do so.

Παρά το γεγονός ότι από το 1 εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες που πήγαν στη Γερμανία μόνο 60-70 βρήκαν δουλειά, αυτός επιμένει ότι θα πρέπει οι ευρωπαϊκές χώρες και βέβαια πρώτη πρώτη η ΕΛΛΑΔΑ να καλωσορίσει τους οικονομικούς μετανάστες γιατί ο πληθυσμός μας είναι γερασμένος.

Έτσι απλά του Σόρος δεν του αρέσει ο γερασμένος ελληνικός λαός και αποφάσισε να τον αλλάξει !!!!!!!!!!
Μην έχετε καμία αμφιβολία…. οι θέσεις του Σόρος σύντομα θα γίνουν πράξη επί ελληνικού εδάφους. Είναι πολλά τα ψιλά που θα πέσουν και εδώ από τα 30 δις € ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου