ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΛΕΠΕΝ: Αποποινικοποιούμε τον Εθνικισμό

Εγκαίνια γραφείων την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00 η ΛΕΠΕΝ θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια των κεντρικών της γραφείων που βρίσκονται στην οδό Υγείας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. 
Η επιλογή της ημέρας δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς η 18/9 είναι η επέτειος του θανάτου του Παύλου Φύσσα.
Ο Φύσσας σκοτώθηκε επειδή ήταν αριστερός και βρέθηκε σε λάθος σημείο, σε λάθος στιγμή. 
Η υπόθεση του θανάτου βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και περιμένουμε την έκβαση της. 
Όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία καθώς αυτό που έχει είναι το γεγονός ότι ένας νέος άνθρωπος σκοτώθηκε για τις πολιτικές του ιδέες. 
Λίγους μήνες αργότερα και οι Φουντούλης και Καπελώνης κείτονται νεκροί επειδή ήταν εθνικιστές και βρέθηκαν και αυτοί σε λάθος σημείο την λάθος στιγμή. 
Η μόνη διαφορά τους με τον Φύσσα είναι ότι ο συγκεκριμένος ηρωποιήθηκε από τα ΜΜΕ ενώ ο δικός τους θάνατος είτε ξεχάστηκε είτε χλευάστηκε από αυτά. 
Η ουσία είναι ότι τρεις νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις. 
Στην θέση τους θα μπορούσαν να βρίσκονται δεκάδες άλλοι και όλο αυτό γιατί; 
Για να μπορούν κάποιο να κάνουν τις πολιτικές τους πάνω στο αίμα αυτών των ανθρώπων. 
Από την μία η αριστερά, η κυβερνητική αριστερά που συσπειρώνεται με τον αντιφασισμό και τον αντιρατσισμό.
Η αριστερά που χρησιμοποιεί τέτοιες επετείους για να εκτονώνει τον ακτιβισμό της και να ξεχνούν οι οπαδοί της την πολιτική υποτέλειας και οικονομικής διάλυσης του Alexis. 
Από την άλλη, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής που με τον θάνατο των δύο μελών της πιστεύει ότι θα "ξεπλύνει" τα λάθη και τις πολιτικές της που οδήγησαν δεκάδες μέλη της στις φυλακές και τα δικαστήρια. 
Οι εθνικιστές της ΛΕΠΕΝ αντιδρούμε στην λογική του πολέμου των δύο άκρων που θέλει τους νεολαίους αντιπάλους στον δρόμο, και αυτό όχι γιατί θέλουμε κάποια "ανακωχή" με την αριστερά αλλά γιατί πιστεύουμε στον πολιτικό αγώνα και στην δύναμη της ιδεολογίας μας.
Ο εθνικισμός δε είναι ούτε φουσκωτά μπράτσα αλλά ούτε και μνημόσυνα. 
Ο εθνικισμός συνιστάται στο να βρίσκεσαι μέσα στην κοινωνία, στις εξελίξεις και δίπλα στα πραγματικά προβλήματα του λαού σου. 
Όπως είναι η αντιμετώπιση της φιλελέυθερης οικονομικής λαίλαπας που εφαρμόζει ο Συριζα με τις ευλογίες της ΝΔ, η υποβάθμιση της καθημερινής ζωής από την εγκληματικότητα, το μεταναστευτικό και πολλά άλλα. 
Αυτόν τον Εθνικισμό θέλουμε και γιαυτό στις 18 Σεπτεμβρίου καλούμε τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα και όλους τους Έλληνες να συσπειρωθούν μαζί μας.
Γραφείο Τύπου ΛΕΠΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου