ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Τα «κρυφά σχέδια» για τα κέντρα φιλοξενίας!


Κρυφή ατζέντα για τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας κλειστού τύπου στα νησιά της χώρας και στην Κεντρική Μακεδονία φέρεται ότι έχει η κυβέρνηση, σύμφωνα με αποκάλυψη του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρη Γεράκαρου στη «δημοκρατία».

«Οι αυξανόμενες ροές προσφύγων και μεταναστών που σημειώνονται και πάλι καθημερινά το τελευταίο διάστημα ενδεχομένως να οδηγήσουν σε κλειστά κέντρα. Καθημερινά φτάνουν στην Ελλάδα περί τους 150 ανθρώπους, ενώ μέχρι στιγμής το σχέδιο της κυβέρνησης δεν φαίνεται να έχει... δουλέψει ως έπρεπε» ανέφερε χαρακτηριστικά στη «δημοκρατία» ο κ. Γεράκαρος.Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο σχεδιασμός έχει ήδη προκαλέσει σωρεία υπόγειων αντιδράσεων στην... αριστερή πλευρά της κυβέρνησης. Αντίθετα, στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση, με στόχο να γίνει διαχειρίσιμο το ζήτημα του Προσφυγικού και να επέλθει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Το Προσφυγικό αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που θα τεθούν στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς, εν όψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης. Οι ίδιοι θα ζητήσουν άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό αυτοπροσώπως προκειμένου να συζητήσουν μαζί του τις αλλαγές στο μισθολογικό και στην αναδιάρθρωση της Αστυνομίας. «Εχουμε στα χέρια μας προτάσεις από τις αστυνομικές ενώσεις ολόκληρης της χώρας κι επιθυμούμε να συμμετάσχουμε ενεργά στα σχέδια που μας αφορούν» τόνισε ο κ. Γεράκαρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου