ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Τσίπρας – άλλος ένας γυμνός βασιλιάς.


Εκατομμύρια Έλληνες βγήκανε στους δρόμους ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ….

…. γιατί έχουν για πρωθυπουργό ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο αμετανόητος εκτελεστής συμβολαίου, ο φερόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να προκαλεί.
Φοβούμαι ότι η Ελλάδα οδηγείται σε ακραίες και πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. ...
Οι αλλοδαποί εντολείς ξόδεψαν όλα τα χαρτιά τους με τον Τσίπρα τελευταίο. Είναι ο άνθρωπος που μυήθηκε στην προδοσία πιο γρήγορα απ’ όλους και τα ευρύτερα γεωπολιτικά συμφέροντα δεν τους επιτρέπουν να χρονοτριβούν με πιο λεπτούς χειρισμούς στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν εκεί που είναι πάση θυσία γιατί συν τοις άλλοις ‘το λέει και η καρδιά’ του, αυτά που λέει τα πιστεύει ιδεολογικά. Ανεξαιρέτως αν ο Ελληνικός λαός τον ‘καθαίρεσε’ για δεύτερη φορά στα συλλαλητήρια – η πρώτη ήταν με το δημοψήφισμα- ο Τσίπρας συνεχίζει να προκαλεί την νοημοσύνη μας και την εθνική μας συνείδηση. Οι όποιες εναπομείνασες κομματικές εφεδρείες είναι σκιές από το παρελθόν που μόνο συλλογικά πια μπορούν να ενεργούν, όπως και το ίδιο το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτού του είδους οι ‘συλλογικότητες’ άλλωστε είναι μια πραγματικότητα εδώ και καιρό, ενδεικτική της γενικής απαξίωσης σύσσωμου του γερασμένου πολιτικού κόσμου ο οποίος διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα της ύπαρξής του.

Δεν ξέρω τι θα γεννηθεί μετά από αυτό. Ο Θεός ξέρει, αλλά το τελευταίο ποτήρι που μας φύλαξε είναι και το πιο πικρό. Διότι με αυτό το ποτήρι καλούμαστε να δούμε ποια είναι επιτέλους αυτή η Ελληνική αριστερά που πουλούσε μαγκιά όλα αυτά τα χρόνια από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Απεδείχθη η πιο αυθαίρετη, η πιο ενδοτική, η πιο πρόθυμη, όχι μόνο να παραδώσει τους Έλληνες στα νύχια των δανειστών για τα επόμενα 100 χρόνια αλλά να σκοτώσει και την ίδια τους την ψυχή. 

Αποφασισμένος να γαντζωθεί ο Τσίπρας στην εξουσία έβγαλε τον εαυτό του για άλλη μια φορά έξω από το κάδρο με τον γνωστό τρόπο: κατηγορώντας τους προηγούμενους. Ανέδειξε και αυτός ένα σκάνδαλο, το σκάνδαλο Novartis, για να μην ασχολείται κανείς με το NovaMacedonia, και αυτό το ‘βάπτισε’ κατόρθωμα. Μουδιασμένοι παρακολουθούμε το ίδιο έργο, σα να μην έχουν πια τα πρόσωπα σημασία. Ένα καταρρέον πολιτικό σύστημα εγκλωβισμένο στον κακό του εαυτό που δεν μπορεί παρά να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά τις ίδιες συμπεριφορές. Μόνο που εδώ και καιρό αυτές οι συμπεριφορές είναι καθαρά συνώνυμες με εθνική προδοσία, διότι συνηγορούν άμεσα στην αμφισβήτηση της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Ούτε 4 μήνες δεν έχουν συμπληρωθεί από την εμφάνιση του Τσίπρα στο Brookings Institution όπου δήλωσε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ -διότι αυτό σημαίνει Brookings Institution- ο ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ, ότι ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα τα πάει περίφημα!! είναι επειδή με το δημοψήφισμα πέτυχε «πολιτική συναίνεση»!! Από κει και πέρα τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει. Τα ίδια και στην πρόσφατη ομιλία του όπου κυριαρχεί το ψέμα, ο παραλογισμός, οι αντιφάσεις και εντέλει ο φασισμός και η προδοσία. Το χειρότερο είναι ότι αυτά που λέει τα πιστεύει, καθότι οι θέσεις του δεν διαφέρουν από αυτές που είχε το απόκομμά του χρόνια πριν. Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποια αποσπάσματα από την πρόσφατη ομιλία του σε σχέση με τα συλλαλητήρια και την ονομασία των Σκοπίων. Ναι είναι και αυτός άλλος ένας γυμνός βασιλιάς, που δεν ξέρει ότι είναι γυμνός.

«Ποιο ήταν το μήνυμα: Η ελληνικότητα της Μακεδονίας; Να μην επιδιώξουμε λύση στο πρόβλημα που είναι ανοικτό από το 1992; Αν αυτό είναι το μήνυμα είναι λάθος, είναι σε βάρος των εθνικών συμφερόντων».

Η Ελληνικότητα της Μακεδονίας δηλαδή είναι εις βάρος των εθνικών συμφερόντων!! Αυτό μας είπε! Και μας το είπε βάζοντας στην ίδια πρόταση την χιλιάδων ετών ιστορική αλήθεια της ελληνικότητας της Μακεδονίας, με τα περί του ’92!  Καλούμαστε δηλαδή να δούμε αυτά τα δύο σαν όμοια πορτοκάλια και να τα χειριστούμε αναλόγως. Είναι μία επικοινωνιακή τεχνική αυτή την οποία βεβαίως έχουμε ξαναδεί από τους μειοδότες πολιτικούς. Ο λαός όμως δεν του είπε να μην λύσει το «πρόβλημα», ο λαός Εντολέας του είπε ότι ΑΠΑΙΤΕΙ λύση που δεν θα αφήνει ίχνος αμφισβήτησης για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αν δεν μπορεί να το λύσει όπως το θέλει ο λαός, ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.  

Συνεχίζοντας την ερμηνεία του μηνύματος των συλλαλητηρίων είπε:

«Ή μήπως είναι το ότι δίνουμε το όνομα Μακεδονία; Αν αυτό είναι το αίτημα δεν είναι να κρίνουμε αν είναι λάθος ή σωστό γιατί πριν το κάνουμε είναι να πούμε ότι είναι εκτός πλαισίου πραγματικότητας.…»

Κατάλαβε εδώ κανείς τι λέει;;;;; Το μόνο που καταλαβαίνουμε είναι την «πραγματικότητα» των εντολέων του, δηλαδή το «πλαίσιο πραγματικότητας».

Και συνεχίζει:

«…γιατί ούτε αυτή η κυβέρνηση ούτε κάθε άλλη κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει δίλημμα να δώσει το όνομα γιατί η Ελλάδα καλώς ή κακώς το έχει αποδεχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Το αποδέχθηκε και μετά τον πόλεμο. Το αποδέχθηκε με την αποδοχή της ονομασίας το 1992 αποδεχόμενη ως προσωρινή ονομασία που τείνει να γίνει μόνιμη υπό τον όρο ΠΓΔΜ».

Η Ελλάδα όμως δεν έχει αποδεχθεί ΤΙΠΟΤΑ και ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ.

Το πρόβλημα είναι ανοιχτό από το ’92 λέει πιο πάνω, τώρα μας λέει ότι «τείνει» να μονιμοποιηθεί το όνομα υπό τον όρο ΠΓΔΜ … άρα «η Ελλάδα …το αποδέχθηκε»!! Σαν την μύγα και ο Τσίπρας ίπταται πάνω στα κόπρανα και ό,τι μαζέψει. Ένας λόγος ασυνάρτητος με αντιφάσεις. Ένας λόγος ο οποίος είναι κατά βάσιν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ και συνάμα ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ. Τρομοκρατεί και υποβαθμίζει την ίδια την νοημοσύνη μας, την προκαλεί, την αγριεύει, την απαξιώνει.

Δεν μας λέει ο Τσίπρας βέβαια ότι οι μόνοι που έχουν αποδεχθεί το όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία είναι η παρέα του και όλοι οι σαρδανάπαλοι τριγύρω. Τότε που έτρεχαν στα Σκόπια με τα ‘γνωστά αριστερά συνθήματα’ έχοντάς τα αναγνωρίσει ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Δεν μας λέει ο Τσίπρας ότι «πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, αρχές Απριλίου του 2008, όπου η Ελλάδα αρνήθηκε να συναινέσει στην ένταξη των Σκοπίων στη Συμμαχία ακόμη και με την προσωρινή ονομασία ΠΓΔΜ, διακόσια και πλέον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν προκλητικά κατά της εθνικής γραμμής, ζητώντας ευθέως από την Αθήνα να αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με τη συνταγματική της ονομασία, δηλαδή ως ‘Μακεδονία‘». Αρκετοί εξ’ αυτών βρίσκονται μάλιστα στην κυβέρνηση.

Οι ίδιες θέσεις και τότε από το απόκομμα του 5% με το «εθνικό συμφέρον» σε πρώτο πλάνο!! : «Οι υπογράφουσες και υπογράφοντες υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα: δεν υπάρχει κανένα “εθνικό συμφέρον” που να διακυβεύεται αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία». Και βεβαίως εκείνο το φασιστικό απόκομμα του 5% αποκαλούσε και τότε «εθνικιστές» όσους διαφωνούσαν μαζί του, πάντα για το «εθνικό συμφέρον»!!

Και όλα αυτά όταν μόλις λίγες ημέρες πριν «στις 4/2/2008, ο κ. Νίκολα Γκρουέφσκι είχε καταθέσει στεφάνι στον τάφο του κομιτατζή Γκότσε Ντέλτσεφ στα Σκόπια -που αν και Βούλγαρος οι Σκοπιανοί τον θεωρούν εθνικό τους ήρωα- μπροστά από έναν τεράστιο χάρτη-λάβαρο της ‘Ενιαίας Μεγάλης Μακεδονίας’»!!

Χρόνια τώρα το απόκομμα του Τσίπρα και η τριγύρω εγκάθετη διεθνιστική συμμορία του Σόρος υπονόμευαν ανοιχτά τα εθνικά συμφέροντα και εκεί που μας χρωστούσε και το βόδι μας λέει τώρα: «Αυτό που καλείται μέσα από διαπραγμάτευση η χώρα δεν είναι να δώσει αλλά να πάρει πίσω.»!! Καταλάβατε; Θα πάρει πίσω ο Τσίπρας αυτά που έδωσαν οι άλλοι!! «Διαπραγματεύεται» ο Τσίπρας και μάλιστα εκ μέρους της «χώρας» να πάρει πίσω αυτά που η ιδεολογική του πλέμπα χάριζε στους Σκοπιανούς απλόχερα χρόνια τώρα. Θα δώσει το όνομα μας λέει, πάει αυτό τέλειωσε το αποφάσισε ο Τσίπρας, αλλά θα φροντίσει να μην υπάρχουν αλυτρωτισμοί!!

Αυτός είναι ο Τσίπρας και αυτά που λέει χαρακτηρίζουν τις προθέσεις και των αμερικανών που τον στηρίζουν.

Έρχονται τρομερά γεγονότα. Η Ελλάδα θα δοκιμαστεί. Ας φωτίσει ο Θεός τον Ελληνικό λαό ο οποίος για άλλη μια φορά θα πληρώσει τα σπασμένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου