ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Οσες Novartis και να βγουν, όσοι κι αν πάνε φυλακή, μόλις δώσετε το όνομα «Μακεδονία» στον Ζαεφ, πέφτετε από κυβέρνηση… Κατανοητό;;;


ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ… ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ … ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!!

Μέχρι το 2011, το τμήμα τιμών Φαρμάκων αποτελούσε ξεχωριστή διεύθυνση του Υπουργείου

Ανάπτυξης Οικονομίας και Τουρισμού! Αρα, αυτός που θα μπορούσε να κάμει οποιαδήποτεσυνδιαλλαγή και λαμογιά με εταιρίες όπως η Novartis ήταν ο εκάστοτε υπουργός Ανάπτυξης !!!
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ:

– Ειδατε ανάμεσα στους κατηγορούμενους κάποιον υπουργό Ανάπτυξης της περιόδου 2007 – 2011;;;

Για την περίοδο αυτή λοιπόν, δεν κατηγορείται κανείς υπουργός που θα μπορούσε με την υπογραφή του να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της εταιρίας ή να υπάρχει λόγος να πάρει μίζα !!!

Πάμε παρακάτω:

Mε βάσει την υπουργική απόφαση 66084/2011 και τoυς νόμους 3918/2011 και 3984/2011 το τμήμα Τιμών φαρμάκων, μεταφέρεται το 2011, από το υπουργείο Ανάπτυξης στο Υπουργείο Υγείας! Αρα, αυτός που θα έκαμε παιχνίδι με εταιρίες ήταν ο εκάστοτε αρμόδιος υπουργός Υγειας! Συνεπώς, ας δεχτούμε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης ως υπουργός Υγείας θα μπορούσε να «κάνει παιχνίδι» μετά την μεταφορά αρμοδιοτήτων! Όμως, εδώ προκύπτει ένα ΔΕΥΤΕΡΟ τεράστιο ερώτημα:

– Για ποιο λόγο, μετά το 2011, κατηγορούνται ΔΥΟ υπουργοί Οικονομικών κι ένας από το Εργασίας, ΑΦΟΥ, πρακτικά και ουσιαστικά, ουδεμία αρμοδιότητα είχαν επί του θέματος;;;

Για ποιο λόγο να τους έδινε μίζες η Novartis; Και γιατί δεν κατηγορούνται όλοι οι υπουργοί Υγείας μετά το 2011 αλλά μόνο ο Γεωργιάδης;;;

Τι έγινε ρε παιδιά; Σας τρόμαξε τόσο πολύ ο κόσμος που ξεχύθηκε στους δρόμους που τα κάνατε σαλάτα;

ΠΡΟΣΕΞΤΕ, δεν υποστηρίζω ότι δεν έπεφταν μίζες! Άλλο πράγμα λέω!

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η υπόθεση ήταν γνωστή από πολύ παλιά (γι αυτό σας βάζω και τα δημοσιεύματα των εφημερίδων του Συριζα) αλλά στην βιασύνη τους επάνω δεν έλαβαν υπόψιν την μεταφορά αρμοδιοτήτων από το ένα υπουργείο στο άλλο!

Είναι να τραβά τα μαλιά του κανείς, διότι, ενώ πριν το 2011 οι κατηγορούμενοι έπρεπε να ήταν κάποιοι … άλλοι υπουργοί, αυτοί απουσιάζουν από το κατηγορητήριο κι εμφανίζονται ως κατηγορούμενοι κάποιοι που ήταν παντελώς αναρμόδιοι ως υπουργοί!!!

Μετά το 2012 όταν άλλαξε ο νόμος πάλι τα ίδια! Εμφανίζονται ως κατηγορούμενοι κάποιοι που θα μπορούσαν να … χρηματιστούν (συνεπώς και να κατηγορηθούν) πριν την αλλαγή του νόμου!!!!

Προφανώς λοιπόν, τα συριζόπουλα, χέστηκαν πάνω τους από τον κόσμο που κατέβηκε στους δρόμους και τα έχουν κάμει ΣΑ-ΛΑ-ΤΑ !!!

Με μια υπόθεση που σαφώς ζέχνει και οι εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ έγραφαν από το 2015 τι συμβαίνει! Και προανήγγειλαν με πρωτοσέλιδα το σκάνδαλο με λεπτομέρειες τόσο για τους κατηγορούμενους όσο και για τους μάρτυρες!

Ακούστε λοιπόν ξεφτιλισμένοι στο Γκουβέρνο:

Οσες Novartis και να βγουν, όσοι κι αν πάνε φυλακή, μόλις δώσετε το όνομα «Μακεδονία» στον Ζαεφ, πέφτετε από κυβέρνηση…

Κατανοητό;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου