ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Δελτίου τύπου


Η ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΑΝΑΧΥΡΩΤΗ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ.

Η βιβλική καταστροφή που εδώ και μερικές ημέρες χτύπησε την Κω μας, δεν αποτελεί προϊόν εκμετάλλευσης, αλλά συναθρώπινης γνήσιας συμπαράστασης. Η κρατική μηχανή που ασχολείται μόνο με τους ψευτομετανάστες, άφησε τον λαό μας για μια ακόμα φορά στο έλεος του Θεού και την στήριξη των κατοίκων από κοινωνικούς φορείς, μεμονωμένα άτομα και βεβαίως την Εκκλησία την οποία πολεμάει, αλλά είναι η μόνη που στηρίζει τους Έλληνες της κατοχής και φτωχοποίησης. 

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση σε συνεργασία με φορείς της Γνήσιας Εκκλησίας βρίσκεται ήδη στο πλευρό των Ελλήνων του νησιού. Απαιτούμε να ξυπνήσει η κυβέρνηση των αντιλαϊκών μέτρων και των προδοτικών υπογραφών και να στραφεί δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό μας από την πρωτόγνωρη αυτή καταστροφή. Να αποζημειώσει και ανακουφίσει στο ακέραιο τους πληγέντες και συνάμα να στείλει πίσω όσους παράνομα εισέβαλαν στην χώρα μας, ώστε να της μείνει φιλότιμο και πόροι να στηρίξει την Πατρίδα μας και κάθε Έλληνα που βάλλεται είτε από την γενικότερη κρίση, είτε σήμερα από φυσικά φαινόμενα σαν αυτό που χτύπησε την Ελλάδα μας. 

Με ευχολόγια δεν διασώζονται ανθρώπινες ψυχές. 

Ας ξυπνήσουν τα κόμματα που μόνος τους στόχος είναι να αλλάξει χέρια η εξουσία και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Όλοι έχουμε ευθύνη να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Κάποιοι έβγαλαν ανακοινώσεις, μα κανένας κάτοικος δεν τους είδε δίπλα του αυτές τις δύσκολες στιγμές. 

Τέλος η υποκρισία. 

Καιρός να χτίσουμε μία Ελλάδα δυνατή και προστατευμένη από κάθε κίνδυνο. 

Η Λ.Ε.Π.ΕΝ, το Κίνημα της Ανατροπής δίδει το σύνθημα για πράξη, για αγώνα και αλήθεια. Για Εθνική Σωτηρία!

Ο Γραμματέας και Εκπρόσωπος Τύπου + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου