ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Δελτίο τύπου


Ποιά κυβέρνηση να υπερασπιστεί τα δίκαιά μας; Αυτή των λαθρομεταναστών και αλλοπίστων; Η κυβέρνηση των μουσουλμάνων;

Σε μια Ελλάδα που κάθε μέρα πεθαίνει, σε μια πατρίδα που κάθε μέρα στάζει αίμα, έρχονται να προστεθούν αποκαλύψεις για την μαύρη περίοδο του 2015. Ένα δημοψήφισμα που αντισυνταγματικά άλλο αποτέλεσμα έβγαλε η κάλπη και άλλο έπραξε η κυβέρνηση της κωλοτούμπας. Η ιστορία καταγράφει καθημερινά όλο και νέα μαύρα στοιχεία για τις διαπραγματεύσεις εκείνης της περιόδου, τα οποία  παίρνουν το φως της δημοσιότητας. Πήγαμε πίσω δύο χρόνια με νέα μνημόνια, νέες στερήσεις του Ελληνικού λαού χωρίς πλέον καμιά ελπίδα. Λόγια, ψεύτικες υποσχέσεις σε έναν λαό που δεν έχει άλλες αντοχές. Σε μια κοινωνία που βάλτωσε και δεν έχει άλλο αίμα να δώσει στην εξουσία της προδοσίας και της φτωχοποίησης. Τί είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε; Τελειώσατε, έκλεισε η αυλαία, Σας πήραν χαμπάρι όλοι. Η Ελλάδα θα αλλάξει κυβερνητικά χέρια όσο και αν καθυστερείτε να ξεκολλήσετε τους καλοθρεμένους πισινούς σας από τις καρέκλες της εξουσίας. Δεν έχετε την δεδηλωμένη συριζοανέλ της παρένθεσης. Τέλος χρόνου. Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση είναι εδώ δυνατή και έτοιμη να μπει εμπόδιο σε ότι λογαριάζετε για τον λαό, χωρίς τον λαό. Ζητάμε την επανεκκίνηση των Ελλήνων και όχι πια των τραπεζών και των ξένων συμφερόντων. 

Ο κος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που φυλάττει το Σύνταγμα της Ελλάδας δεν ακούει την οργή των Ελλήνων και των Ελληνίδων; Που είναι να σταματήσει την κατρακύλα της πατρίδας μας; Μια κυβέρνηση που δεν μπόρεσε να διαπραγματευτεί σοβαρά την άμεση οικονομική στήριξη της χώρας μας, πως είναι δυνατόν κύριε Πρόεδρε να την αφήνετε να κυβερνά χωρίς τον λαό μαζί της και μάλιστα σε τόσο δύσκολες ώρες με την Τουρκία να προκαλεί σε Ελλάδα και Κύπρο; Ποιά κυβέρνηση να υπερασπιστεί τα δίκαιά μας; Αυτή των λαθρομεταναστών και αλλοπίστων; Η κυβέρνηση των μουσουλμάνων; Γιατί των Ελλήνων δεν είναι, οι Έλληνες της γύρισαν την πλάτη. 

Με ποιό ποσοστό κυβερνάτε; Δεν πάει άλλο. ΦΥΓΕΤΕ τώρα! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και θα επιστρέψει στους Έλληνες. Θα πάτε πίσω στο χρονοντούλαπο της Ελληνικής Ιστορίας, ως η κυβέρνηση "του όλα ναι για την καρέκλα". 

Γραμματεία Λ.Ε.Π.ΕΝ, το Κίνημα της Ανατροπής.
Εκπρόσωπος τύπου + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου