ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Δελτίο τύπου


Τομέας πολιτιστικών και θρησκευτικών θεμάτων 

ΑΙΣΧΟΣ
Σάλο έχει προκαλέσει μια ανάρτηση σε ιστοσελίδα η οποία φαίνεται να έχει φωτογραφία από τη «σημαία των μουσουλμάνων που βρίσκονται στην Ελλάδα» με παραποιημένη την ελληνική σημαία! Η εικόνα του παραποιημένου αυτού αίσχους έχει την ημισέληνο στη θέση του σταυρού.




Η φωτογραφία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα COMMONS.WIKIMEDIA.ORG έξι χρόνια και μέχρι στιγμής κανένας από την Ελληνική κυβέρνηση πριν και σήμερα δεν έχει αντιδράσει για να "κατέβει" άμεσα! Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός, πως ενώ υπάρχει μέχρι και η υπογραφή του δημιουργού της και όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιεύονται έχει κυκλοφορήσει από τις 2 Αυγούστου του 2011, δεν σημειώθηκε καμία αντίδραση μέχρι και τώρα. Γιατί σιωπούνε; Γιατί από το 2011 οι εκάστοτε κυβερνήσεις κάνουν τα στραβά μάτια; Και επίσης δημιουργείται το ερώτημα: Γιατί οι Ελληνοχριστιανικές κοινότητες σε μουσουλμανικές χώρες δεν φτιάχνουν σημαίες με τον Τίμιο Σταυρό;  
Μέχρι που έχει φτάσει η σήψη;

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση λέει ΟΧΙ σε κάθε προδοσία.
Αντιδρούμε και κατηγορούμε την πολιτεία για την πλήρη αδιαφορία της. 
Καλούμε όλους τους Έλληνες να δώσουμε ένα μεγάλο μάθημα στους προδότες που επιτρέπουν τέτοια μέγιστη προσβολή.
Καλούμε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες να συστρατευτούν μαζί μας για την απελευθέρωση της χώρας μας.
Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός θα εκφραστεί στους αγώνες και τις επόμενες εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν και θα δώσει ένα γερό χαστούκι σε όσους προδίδουν τα Ιερά και τα Όσια της πατρίδος .

Για τη Λ.Ε.Π.ΕΝ   +Ιάκωβος (Αρχιεπίσκοπος των γ.ο.χ Ελλάδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου