ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Δελτίο τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ "ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ"


Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει Ορθόδοξη.

Εδώ και δύο χρόνια γίνεται μία προσπάθεια είτε υπό πλάγιους οδούς, είτε με ευθείς επιθέσεις εναντίον του Ορθόδοξου Χριστιανικού πνεύματος της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Αναρωτιόμαστε οι άθεοι που δεν έχουν Θεό, πως γίνεται να ευνοούν άλλες θρησκείες στην χώρα μας και συγχρόνως να υποτιμούν το θρησκευτικό αίσθημα του λαού μας; Ξέχασαν πως οι ψηφοφόροι είναι Έλληνες Ορθόδοξοι; Πως γίνεται ο άθεος να κόπτεται για την μειοψηφία αυτών που οι ίδιοι μάζεψαν στην χώρα μας και συνάμα να κάνουν προσπάθειες να μας τους επιβάλουν; Πως εξηγείται οι άθεοι να γίνονται προστάτες άλλης θρησκείας, που αυτή πάει μαζί με τον πολιτισμό της, τις συνήθειες της και μέσα από αυτά προκύπτει η μη συμβατή με τους Έλληνες γαλούχηση τους; Δεν είναι τυχαία τόσα εγκλήματα που διαπράττονται σε τέτοιες χώρες. Είναι κατά επιλογή άθεοι πολιτικοί ανάλογα την θρησκεία; Ή απλά εξυπηρετούν δοτά άλλα συμφέροντα; Με την Ορθοδοξία τα έχουν; Γιατί δεν το λένε ξεκάθαρα; Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση θα σταθεί εμπόδιο σε όσους σήμερα με νόμους και τακτικές προσβάλουν την Ορθόδοξη Ελλάδα. Στην Ελλάδα το 98% των παιδιών βαπτίζονται στις Ορθόδοξες εκκλησίες μας. Αυτή η τεράστια πλειοψηφία καθορίζει τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας. Υποτιμάται τη νοημοσύνη μας, υποτιμάτε τον Θεό μας, υποτιμάτε το όχι μας, υποτιμάτε την υπομονή μας. Υποτιμάται την ίδια την ύπαρξη μας. 

Η αντίσταση μας είναι η μόνη οδός. Δεν θα σας περάσει. Η Ελλάδα έχει θεσμούς. έχει Σύνταγμα, ήθη και παράδοση. Έχει υπερήφανο λαό, έχει θεσμική Εκκλησία, αλλά έχει και ορκισμένους γνήσιους χριστιανούς. 

Φύγετε. 

Μετράτε μονοψήφια νούμερα ήδη. Δεν έχετε την δεδηλωμένη. Αυτή εκφράστηκε με το Δημοψήφισμα το οποίο τσαλαπατήσατε. Τέλος χρόνου. Ανατροπή μέσα από αγώνες και εκλογές. Εκεί θα έρθει η πανωλεθρία σας. 

Γραμματέας - Εκπρόσωπος τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ Γέροντας Ιλαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου