ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΜΕ 153 ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ


Με τις 153 ψήφους των βουλευτών της συμπολίτευσης υπερψηφίστηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο επί των προαπαιτούμενων για την εξασφάλιση της υποδόσης του 1 δισ...


  Κατά ψήφισαν οι 138 βουλευτές σύσσωμης της αντιπολίτευσης ενώ σημειώθηκαν και εννέα απουσίες.

  Γεννηματά: Οι κόκκινες γραμμές του Τσίπρα έγιναν κόκκινα χαλιά για αετονύχηδες

  Επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής, κατά την συζήτηση για την ψήφιση των προαπαιτούμενων. Όπως είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «Τα κοράκια έγιναν αρνάκια και οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έγιναν λόγια του αέρα. Έπεα πτερόεντα». Η ίδια κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παραδίδετε επιχειρήσεις σε πολύ κρίσιμους τομείς: τουρισμό, ναυτιλία, λιανικό εμπόριο»

  Κουτσούμπας προς κυβέρνηση: Σύντομα δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε

  Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τα προαπαιτούμενα ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

 «Ούτε ένα μέτρο από αυτά που περιλαμβάνονται στα σημερινά προαπαιτούμενα, δεν αναιρεί έστω στο ελάχιστο, τα επίσης βαριά και βάρβαρα μέτρα που ψηφίστηκαν προηγούμενα, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παλιότερα», υπογράμμισε. «Σύντομα δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε» είπε μάλιστα προς τα κυβερνητικά έδρανα…

  Λεβέντης: Άμα δεν παραιτηθεί ο Τσίπρας θα καταλήξει σαν τον Σαμαρά

 «Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, για να μην καταλήξει σαν τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά», κάλεσε από την Ολομέλεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

  Μάλιστα είπε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αντιμετώπισαν περιπαικτικά την «έκκλησή» του, ότι το λέει γιατί αγαπάει τον κ. Τσίπρα, ενώ κάλεσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, να μην γελάει γιατί «θα κλαίνε όταν θα συμβεί αυτό».

  Βενιζέλος: Η οικονομία βρίσκεται σε καθεστώς «στασιμοχρεοκοπίας»

 «Εικονική» και «προσωρινή» χαρακτήρισε την προστασία των δανειοληπτών, μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τα προαπαιτούμενα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι «υποτάχθηκε πλήρως στις επιταγές των δανειστών».

  Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε ότι «αν δεν υπάρξουν νέες ρυθμίσεις, τότε, στις 15 Φεβρουαρίου θα αρθεί κάθε προστασία για τα στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας, για τα καταναλωτικά δάνεια, αλλά και για τα δάνεια με εγγύηση του δημοσίου» και προσέθεσε ότι αντί για ελάφρυνση έχουμε πολλαπλασιασμό των μηχανισμών διεκδίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου