ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Τα χάρισε όλα στους σκοπιανούς ο Κοτζιάς: Το όνομα της Μακεδονίας μας, επιπλέον παροχές και ό,τι θέλουν!!!


Συνάντηση πραγματοποίησε ο υπουργός εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με τον υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ποπόφσκι στο περιθώριο της άτυπης διάσκεψης των ΥΠΕΞ της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ρίγα.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν ένα ανέλπιστο Συριζαίϊκο δώρο στους σκοπιανούς, αφού ο Κοτζιάς τα έδωσε όλα και μάλιστα τσάμπα!!!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά δίκτυα, ο Κοτζιάς επανέλαβε την θέση της κυβερνήσεως Σανέλ ότι οι σκοπιανοί θα πρέπει να λέγονται «Μακεδόνες» και το κρατίδιό τους να έχει ένα όνομα που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία»!!!!!

Επιπλέον της προφανούς συριζαίικης προδοσίας, η οποία είναι θέση σύσσωμου του «συνταγματικού τόξου», ο Κοτζιάς υποσχέθηκε και επιπλέον παροχές προς τα Σκόπια υπό την μορφή νέων «Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης».

Επιπλέον αυτού, ο Κοτζιάς υποδέχτηκε τον ΥΠΕΞ των σκοπιανών στην Αθήνα, σε μία κίνηση προφανούς και πρωτοφανούς παραδόσεως των εθνικών μας θεμάτων, αφού πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη ενός ΥΠΕΞ των Σκοπίων μετά από 15 χρόνια!!! 

Στην συνάντηση απλά επαναλήφθησαν τα παραπανω, χωρίς κάτι επιπλέον.

Η συγκυβέρνηση Σανέλ θα πραγματοποιήσει την προδοσία της Μακεδονίας μας και των υπόλοιπων εθνικών θεμάτων, στα βήματα που χάραξαν οι προηγούμενες προδοτικές κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Οι προεργασίες δεκαετιών ήρθε η ώρα να αποδώσουν τους καρπούς της προδοσίας, αφού και λαθρομετανάστες έχουμε γεμίσει και υπό μνημονιακή κατοχή ζούμε και τα εθνικά θέματα ξεπουλιούνται στο βωμό ενός κίβδηλου διεθνισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου