ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ!! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΗΤΕΡΑ - ΠΑΤΕΡΑ" !!! Τι κρύβεται πίσω από το Σύμφωνο Συμβίωσης;


Τελικά αυτό το οποίο κρύβεται πίσω από το σύμφωνο συμβίωσης και τις διατάξεις του, δεν είναι τόσο αθώο όσο παρουσιάζεται. 


Η αναγνώριση της ομοφυλοφιλίας στο Δυτικό κόσμο, δεν αποσκοπεί στην αναγνώριση ενός μέρους του συνόλου και των δικαιωμάτων του, αλλά στην ποινικοποίηση της άρνησης της ομοφυλοφιλίας ως κοινωνικό πρότυπό.

Αρχικά θα αναγνωρίζονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων όπως ακριβώς αναγνωρίζονται και οι γάμοι των ετεροφυλόφιλων. Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει στην αναγνώριση του γάμου των ομοφυλόφιλων. 


  
Αλλά συνάμα δημιουργείται και ένα άλλο πλαίσιο κοινωνικών υποχρεώσεων, στο οποίο όποιος είναι αντίθετος με την ομοφυλοφιλία ως κοινωνικό πρότυπο θα διώκεται ποινικώς.
Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης στην χώρα μας αυτό το οποίο θα ακολουθήσει, θα είναι παρόμοιο με αυτά που έγιναν στις ΗΠΑ. 

Εκεί, το κίνημα ομοφυλοφιλίας έχει "απλώσει τα πλοκάμια" του στα σχολεία και μέσα από διάφορα σχολικά εγχειρίδια προσπαθεί να "περάσει" στα παιδιά τα δικά του πρότυπα. Μόνη λύση για τους ετεροφυλόφιλους γονείς που αντιτίθεται σε αυτό είναι η εξαίρεση από τα συγκεκριμένα μαθήματα "σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης".



  
Και μέσα σε όλο αυτό το χαμό υπάρχουν και διάφορες οργανώσεις, όπως η LGBT, που έχουν επιδοθεί σε ένα νομικό αγώνα προκειμένου να καθιερωθεί η ομοφυλοφιλική σχέση ως υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία. Όπως επίσης, και να καταργηθεί από τα ληξιαρχεία ο χαρακτηρισμός του "πατέρας" και της "μητέρα", και αντ' αυτού να χρησιμοποιούνται οι χαρακτηρισμοί "γονέας Α» και «γονέας Β".

Με αυτή την κατά τα άλλα προοδευτική στάση των Δυτικών, οδηγούμαστε σε μείωση των δικαιωμάτων των ετεροφυλόφιλων, και στην ποινικοποίηση των όσο είναι αντίθετοι . Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, αναμένονται αντιδράσεις επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου