ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ… Τουρκικά Ουρλιαχτά στη Βουλή των Ελλήνων… Και Όλοι Μούγκα!


ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ…
Με το ζόρι συγκράτησαν τα νεύρα τους ένας-δυο βουλευτές που βρίσκονταν το πρωί της Τετάρτης στο εντευκτήριο της Βουλής και άκουγαν τον συνάδελφό τους Ιλχάν Αχμέτ από το «Ποτάμι» να μιλά στο τηλέφωνο με στεντόρεια φωνή στα… τουρκικά! (στην κυριολεξία ούρλιαζε !
Ο εν λόγω βουλευτής, ο οποίος έχει σουλατσάρει σε μια σειρά από κόμματα (Ν.Δ., Δημοκρατική Συμμαχία, ΔΗΜ.ΑΡ., «Ποτάμι»), μπήκε πρώτος στη λίστα στην περιφέρεια της Ξάνθης από τον Σταύρο Θεοδωράκη. ( Α ρε τι κάνουν τα άτιμα τα ψηφαλάκια )
Φαίνεται, λοιπόν, πως μετά την εκλογή του δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα κι έτσι μέσα στη Βουλή των Ελλήνων και ενώπιον πολλών ανθρώπων δεν διστάζει να βροντοφωνάζει στα τουρκικά, ενοχλώντας ακόμα και συναδέλφους του που προέρχονται από τον χώρο της Αριστεράς. Όσον αφορά εκείνον, πάντως, κάθε άλλο παρά έδειξε να ιδρώνει το αυτί του.
Σημεία των Καιρών ή φαίνεται ότι πολύ δημοκρατία βλάπτει ,ακόμη και για τους βουλευτές αλλά και για τους Προέδρους των Κομμάτων ! Αλλά θα μου πείτε όσο υπάρχουν χαβαλέδες που τους ψηφίζουν, καλά να πάθουμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου