ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ: Μπουτάρης: «Να μαθαίνουμε για την ομοφυλοφιλία στο σχολείο... όχι μόνο για τον Παλαιών Πατρών Γερμανό»!!!


ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ! ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!

Την απόλυτη στήριξή του (αλίμονο!) στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα για την υπογραφή του συμφώνου!!!

«Είμαστε η τελευταία χώρα που δεν έχουμε νομοθετήσει ή θεσμοθετήσει το σύμφωνο συμβίωσης», σημείωσε ο Γιάννης Μπουτάρης. 

Ακόμα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συμπλήρωσε ότι με την υπογραφή του συμφώνου «δεν ολοκληρώνεται το θέμα. Η ομοφυλοφιλία δημιουργεί φάντασμα ομοφοβίας και διακρίσεων. Αυτό συνιστά ρατσιστικό στίγμα. Πρέπει το, τι εστί γάμος, υιοθεσία και ομοφυλοφιλία να περνούν στην εκπαίδευση», πρότεινε ο Γιάννης Μπουτάρης προσθέτοντας ότι το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να στηρίξει την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης».

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ekklisiaonline, το ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι προτάσεις του δημάρχου να περάσει το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας στην εκπαίδευση και τη διδασκαλία, είτε μέσα από την Αγωγή του Πολίτη ή το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής. 

«Να μην μαθαίνουμε μόνο για το πότε ύψωσε την σημαία ο Παλαιών Πατρών Γερμανός» σχολίασε ο μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπουτάρης!


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου