ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Η κυβέρνηση αργοπορεί όταν υπάρχουν προβλήματα αλλά πρωτοπορεί στην προσπάθεια του αποπροσανατολισμού της κοινωνίας


Η παρούσα κυβέρνηση έχει αφήσει μια πολύ πικρή γεύση στα «στόματα» των ψηφοφόρων της.

Το τελευταίο διάστημα συνεχώς μαθαίνουμε ειδήσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την Τουρκική προκλητικότητα. Θα θυμάστε το περιστατικό με την εμβόλιση σκάφους της Ελληνικής ακτοφυλακής. Ο υπουργός Άμυνας αλλά και το σύνολο της κυβέρνησης είχαν εξαφανιστεί....

Οι μόνες πληροφορίες που είχαμε εκείνες τις ημέρες, προέρχονταν από τα Τουρκικά ΜΜΕ. Ακριβώς το ίδιο συνέβη καις την περίπτωση της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Ο υπουργός Άμυνας ήταν και πάλι απών. Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι η κυβέρνηση γνώριζε μια μέρα πριν από όλους, τι είχε συμβεί αλλά δεν είπε τίποτα στους πολίτες.

Οι φορές που η κυβέρνηση είναι λαλίστατη

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες να κάνουν λόγο για έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια τον Αύγουστο (Κανείς δεν το πιστεύει).
Ειδικά για το θέμα με την υπόθεση Novartis, η κυβέρνηση έκανε αγώνα δρόμου ώστε οι πολίτες να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες.

Για όλα τα παραπάνω η κυβέρνηση δεν παραλείπει να κάνει πολλές αναφορές (έγκαιρα). Για τα ζητήματα τα οποία αφορούν τις ζωές των Ελλήνων….καθυστερεί.

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο το γεγονός ότι το σύνολο της κυβέρνησης κάνει ότι μπορεί ώστε οι Έλληνες  να μαθαίνουν πάντα τελευταίοι τα νέα. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το ότι οι συζητήσεις για το όνομα των Σκοπίων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όταν έφτασαν σε κρίσιμο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου