ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΡΑΤΑΡΧΑ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ «ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ»;


Με θριαμβευτικούς τόνους παρουσίασαν τα… φιλοπόλεμα διαδικτυακά παπαγαλάκια την άσκηση ενεργοποίησης της δύναμης «Δέλτα», για την αντιμετώπιση τουρκικής αποβατικής ενέργειας στο ανατολικό Αιγαίο, που διέταξε ο… στρατάρχης Καμμένος.

Ωραία όλα αυτά κι ότι πρέπει για την εξαπάτηση των αφελών, αλλά…

Χθες, μέσα σε λίγες ώρες, αποβιβάστηκαν μόνο στην Λέσβο και σε οχτώ διαφορετικά σημεία της, περί τα 300 «προσφυγάκια», με οχτώ φουσκωτά. Προφανώς, σε μια επίδειξη δυνάμεως της «απέναντι» πλευράς… Στο παρελθόν δε, έχουν αποβιβαστεί παντελώς ανενόχλητα ακόμα και 10.000 «προσφυγάκια» μέσα σε μια μέρα, στα διάφορα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Και είναι προφανές, ότι αν οι δύο χώρες έρθουν στα πρόθυρα του πολέμου, δεν θα αποβιβαστούν πρώτα τα «Μεχμετζίκ», αλλά χιλιάδες «προσφυγάκια», τα οποία βεβαίως θα προκαλέσουν πλήρες χάος και θα παραλύσουν εκ των πραγμάτων κάθε προετοιμασία και δυνατότητα αμύνης.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, μήπως μπορεί να μας πει ο… στρατάρχης Καμμένος, ή έστω τα μπουκωμένα μέχρι σκασμού διαδικτυακά παπαγαλάκια του, αν υπάρχει ειδικό σχέδιο και διαθέσιμες προς τούτο στρατιωτικές δυνάμεις (σαν την Δύναμη «Δέλτα») για την αποτροπή της αποβατικής ενέργειας των μυριάδων «προσφύγων» στα νησιά μας, μια δύσκολη ώρα; 

Ε, στρατάρχα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου