ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Αιχμαλωτίστε τους να πάρουμε πίσω τα παλικάρια μας! Toυρκική επίδειξη ισχύος με την ημισέληνο να ανεμίζει στην Πάτρα – Οργή…


Πολεμικά πλοία από τέσσερις χώρες κατέπλευσαν σύμφωνα με τον τοπικό τύπο της Πάτρας στο λιμάνι της πόλης λόγω νατοϊκής άσκησης.

Εντύπωση προκαλεί και πάλι το τουρκικό πλοίο το οποίο κατά παράβαση των διεθνών κανόνων δεν ανάρτησε την ελληνική σημαία κατά την πάγια τακτική των νέο-οθωμανών,  ενώ φέρει «υπερμεγέθη» τουρκική σημαία όπως πάντα συνηθίζουν οι Τούρκοι για να προκαλέσει .      

Ολοι οι κάτοικοι που είδαν ξαφνικά μια μεγάλη τουρκική σημαία να ανεμίζει μέσα στην Πάτρα ήταν εξοργισμένοι.

Τα νατοϊκά πλοία που κατέπλευσαν σήμερα στην Πάτρα ήταν στο πλαίσιο της άσκησης με την επωνυμία «Αριάδνη».

Στον λιμένα της πόλης έχουν έρθει πλοία από την Αγγλία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Οι Τούρκοι δεν έχασαν την ευκαιρία να προκαλέσουν για ακόμα μία φορά, σε συνέχεια της έντασης που υφίσταται τον τελευταίο καιρό στο Αιγαίο .

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο , παρά το γεγονός ότι κατέπλευσε σε λιμάνι της Ελλάδας και ως είθισται, όφειλε να σηκώσει τη σημαία της χώρας που το «φιλοξένησε», ήταν το μόνο πλοίο που συμμετείχε στην άσκηση, που δεν το έκανε, παίζοντας για άλλη μια φορά με τη φωτιά.

Η ερώτηση είναι μία και απευθύνεται στις αρμόδιες αρχές μας που διεξάγουν το επίπονο και σοβαρό έργο τους με περίσσεια δύναμη αυτό το διάστημα .

Γιατί δεν κάνουμε όλες τις απαραίτητες συστάσεις με τον ανάλογο τόνο και όλες τις ενέργειες ώστε οι νέο-οθωμανοί του τουρκικού ναυτικού να αναρτούν την ελληνική σημαία όταν καταπλέουν σε ελληνικά λιμάνια όπως οι υπόλοιποι ;

Οι Τούρκοι σε αντίστοιχη περίπτωση έχουν κάνει παρατήρηση στο πλήρωμα ελληνικού  εμπορικού πλοίου που είχε καταπλεύσει σε τουρκικό λιμάνι παλαιότερα, εμείς γιατί ποτέ δεν τους τραβάμε το αυτί;

Πρόκειται για μια  «συμπεριφορά» που δεν συνάδει με τους νατοϊκούς κανόνες , ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Τούρκοι γενικά εντός του ΝΑΤΟ αποτελούν ένα «είδος» προς αποφυγή και  όλοι γενικά τους αποφεύγουν διότι κινούνται σύμφωνα με τους δικούς τους «κώδικες».

Σκοπός της άσκησης είναι η ενίσχυση της επιχειρησιακής και μαχητικής ικανότητας και ετοιμότητας όλων των συμμετεχόντων, η προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας των συμμετεχόντων σε επιχειρησιακό, τακτικό και τεχνικό επίπεδο στην σχεδίαση και διεξαγωγή επιχειρήσεων Ναρκοπολέμου, η προώθηση της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των συμμετεχόντων διαφορετικής εθνικότητας και η αξιολόγηση των διαδικασιών και των εκδόσεων τακτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου