ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ετοιμάζουν την νέα προδοσία κατά του ελληνισμού στο όνομα της "ειρήνης" - Δηλώσεις που περνάνε στα "ψιλά"


"Συγκλονισμένο" το πανελλήνιο παρακολουθεί τις...καταιγιστικές εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου τις τελευταίες μέρες, σε μία περίοδο που -όλως τυχαίως- όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοικτά και η απειλή της αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή περισσότερο από ποτέ πιθανή. 

Δυστυχώς από πολλά ΜΜΕ το θέμα με τους δύο Έλληνες ομήρους στον Έβρο, που κατά τους ισχυρισμούς κυβερνητικών στελεχών τελικά δεν είναι και τόσο..."όμηροι", έχει παρέλθει της...επικαιρότητας και πλέον ο ελληνικός λαός θα μπορεί άνετα να συνεχίσει την καθημερινότητά του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ελάχιστοι μιλάνε ανοικτά πρωτίστως για τα εθνικά θέματα , τις συνεχείς απειλές πολέμου που δέχεται η χώρα μας από την "φίλη" Τουρκία , αλλά και την έτοιμη "λύση" που έχουν ήδη προαναγγείλει από το εξωτερικό, προκειμένου να επέλθει η «ηρεμία» στην περιοχή μας.

Με γνώμονα το κομφούζιο αλλά και την σοβαρή έλλειψη πληροφόρησης που επικρατεί στο μυαλό των περισσότερων Ελλήνων και Ελληνίδων, ετοιμάζουν κάτι που θα το δεχθούν όλοι χωρίς αντιρρήσεις, συλλαλητήρια και ξεσηκωμούς. Μία "λύση" που θα επιτρέπει στην Τουρκία να εκμεταλλευτεί άλλη μία υποχώρηση της Ελλάδας, η οποία και θα έχει δεχθεί επίσημα τον περιορισμό των συνόρων της.

Μετά λοιπόν την εθνική κυριαρχία που ούτως ή άλλως πήγε...περίπατο με την υπογραφή των μνημονίων από το 2010 και μετά, η Ελλάδα αναπόφευκτα και μοιραία θα μικρύνει εδαφικά στο όνομα της...."ειρήνης".

Είναι η "λύση" που σιγοψήνεται από όλους τους «συμμάχους» της Ελλάδας σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ, κάτι το οποίο μπορεί κανείς να το διακρίνει στις δηλώσεις τόσο των ξένων αξιωματούχων όσο και των Ελλήνων.

«Χαίρομαι πολύ που ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάρα πολλές επαφές με την Τουρκία, ακόμη και αν είναι φορτισμένες με ένταση. Ο Τούρκος πρόεδρος ήταν στην Ελλάδα. Αυτό για πολύ καιρό δεν συνέβαινε. Χαίρομαι πολύ που ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάρα πολλές επαφές με την Τουρκία, ακόμη και αν είναι φορτισμένες με ένταση.
Αλλά έχουμε μεγάλα προβλήματα αυτή τη στιγμή και σχετικά με την Κύπρο. Εργάζομαι εδώ και χρόνια για να βρούμε επιτέλους μια λύση για το Κυπριακό πρόβλημα. Μέχρι σήμερα δεν την έχουμε και εκεί βεβαίως παίζει η Τουρκία έναν πολύ μεγάλο ρόλο».

Τα παραπάνω δήλωσε σε ένα «ενωτικό κλίμα» η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, μιλώντας για την ένταση που έχει δημιουργηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Σας θυμίζουμε πως προ ημερών αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. κατά τη διάρκεια ενημέρωσης από τον ΥΠΑΜ, Πάνο Καμμένο, για την κατάσταση στον Έβρο (με τους δύο Έλληνες συλληφθέντες στρατιώτες) και το Αιγαίο, είχαν περιοριστεί στο να δώσουν..."ευχές" σε Ελλάδα και Τουρκία για μία σύντομη και διεξοδική έξοδο από την κρίση. 

Η Αθήνα εν τω μεταξύ συνεχίζει να επικαλείται τους "συμμάχους" σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ για κάθε πρόβλημά της με την Τουρκία, βαδίζοντας η ίδια μοιραία στην λύση που θα της προταθεί από το εξωτερικό: Περιορισμό των εθνικών συνόρων μας, με αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να αποφευχθεί ο πόλεμος.

Εξάλλου έχει ήδη προαναγγελθεί μία τέτοια "αναγκαία λύση", την οποία σήμερα την βλέπουμε περισσότερο από ποτέ να είναι κοντά μας.

Θυμηθείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου