ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!..ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!..Η ΜΟΣΑΝΤ Ο ΑΛΑΖΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!


Οι μάσκες σιγά σιγά πέφτουν...με την πάροδο του χρόνου και την διαδωση της πληροφορίας μέσω του διαδυκτίου ο κόσμος ξυπνάει αποκαλύπτεται η άπατη της αριστεράς και το εθνομηδενιστικό της έργο!!...
Ποιο ψωμί; ποια παιδεία; ποια ελευθερία ρε απατεώνες;;; 
Η εβραίοι και η Μοσάντ έριξαν τον Παπαδόπουλο γιατί η χώρα πήγαινε καλά και γιατί με τον Παπαδόπουλο στην εξουσία δεν υπήρχαν προδότες στην διοίκηση!! Ο λαός δεν ήταν χρεωμένος στις εβραϊκές τράπεζες, και η αγροτική και βιομηχανική παραγωγή ανθούσε στην χώρα!!

Το παρακάτω βίντεο είναι ξεκάθαρο μάρτυρας ο τότε συνεργάτης του Ιωαννίδη Παρασκευάς Μπόλαρης (διεύθυνση καταδρομών πεντάγωνο) ο οποίος λέει οτι η Μοσάντ και μόνο η Μοσάντ και καμία άλλη μυστική υπηρεσία , έφερε στην χώρα την μεταπολίτευση δηλαδή τους προδότες!...Ο Ιωαννίδης είχε παντρευτεί την αδελφή του Εβραίου Αλαζράκη ο οποίος εκείνη την εποχή είχε μιά ιδιωτική κλινική απέναντι από την Αμερικανική πρεσβεία τον "Κυανό Σταυρό"εκεί σε μια αίθουσα χειρουργείου συνεδρίαζε η Μοσάντ με στόχο την πτώση Παπαδόπουλου και την άλωση της Κύπρου από τους Τούρκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου