ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χρυσή Αυγή η ουρά του Σύριζα.

Οι βουλευτές της χρυσής αυγής δικαιολογημένα σκαρφάλωσαν σήμερα στα κάγκελα της πύλης στον Βοτανικό,καθώς ήθελαν να δουν πως είναι ο χώρος και πίσω από αυτή,γιατί δεν την περάσανε ποτέ όλους αυτούς τους μήνες.Δικαιολογημένα έσπευσαν αμέσως στον χώρο της στέγης για να κάνουν δηλώσεις στα κανάλια και να γνωστοποιήσουν το θέμα,στα κανάλια που δεν τους προβάλλουν,όσο λέει ο νόμος.

Είναι λυπηρό να βλέπεις ένα κόμμα δήθεν εθνικιστικό αντί να αποτελεί κίνημα ουσίας να είναι το κόμμα των σόου.

Σόου στον Βοτανικό σήμερα,σόου στον Άγιο Παντελεήμονα που δεν πατήσανε ποτέ,εκτός από κάποιες αμήχανες χειραψίες σε καφενεία πάντα προεκλογικά.

Ποιός να φανταζότανε ότι η κατάληξη θα ήταν αυτή.Δεν μπορείτε να πείσετε ούτε τους έμμισθους σας.Γι αυτό στον εκπρόσωπο της εφημερίδας Αυγή,δεν κάνατε ούτε μία ερώτηση?

Κάντε κανένα σόου αυτές τις μέρες σε Μακεδονία και Θράκη,αλλά απαντήστε γιατί η τοπική Καβάλας μετακόμισε σε πολύ μικρότερα γραφεία,γιατί στην Ξάνθη έχουν μείνει τέσσερα άτομα και γιατί πριν λίγο καιρό κλείσανε τα γραφεία της Θάσου?

Θα διαβάσουμε ελπίζουμε τις απαντήσεις σας στην εφημερίδα Εμπρός,δίπλα από την διαφήμιση γνωστού επιχειρηματία,που υποτίθεται είστε αντίθετοι με το κκε για τις διαφημίσεις των επιχειρηματιών.Μπορείτε να μας απαντήσετε και από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή που πρόσφατα γράψατε στην κυρία Ουρανία Μιχαλολιάκου,εσείς που θα τσακίζατε την οικογενειοκρατία.Είναι πολλά τα λεφτά...Το αφήνουμε εδώ και θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία.

Γραφείο Τύπου
Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου