ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, φίλοι του Κινήματος, κυρίες και κύριοι.
Όλοι μας είμαστε μάρτυρες της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας μεταπολιτευτικά μέχρι και σήμερα. Τα τελευταία όμως μνημονιακά χρόνια οι αντοχές των Συμπατριωτών μας δοκιμάζονται καθημερινά σε κάθε επίπεδο. Αυτοκτονίες, μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό, εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στα νησιά, τις πόλεις και την Ύπαιθρο, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας στους Τοκογλύφους, ανεργία, φτώχεια, πείνα..
Καταλαβαίνετε λοιπόν πως βιώνουμε μια κατάσταση, στην οποία αν δε δράσουμε άμεσα, αποφασιστικά και κυρίως αστραπιαία, ίσως γίνει μη αναστρέψιμη για μας τους Έλληνες και τα παιδιά μας.
Στο πολιτικό σκηνικό δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Μια προδοτική αριστερή κυβέρνηση Ανθελλήνων λαϊκιστών, εθνομηδενιστών , αγράμματων και αποτυχημένων μπολσεβίκων οδήγησε τα πράγματα ένα βήμα πιο κοντά στην καταστροφή. Εξάλειψη καθετί εθνικού από ανθρώπους που υπηρέτησαν τον κομμουνισμό του Τίτο και του Χότζα και σήμερα βρέθηκαν να ορίζουν τις τύχες μας. Σημαίες καίγονται στο κέντρο των Αθηνών, οι Τούρκοι απειλούν πως η συνθήκη της Λωζάννης δεν τους εκφράζει πια και πρέπει να αλλάξει το καθεστώς σε Αιγαίο, Θράκη αλλά και στην Κύπρο την οποία και προωθούν να εκχωρήσουν οι πολιτικάντηδες, με νέα προδοτικά σχέδια που οδηγούν σε Τουρκοποίηση της. Μέχρι και η φτωχή γειτονική Αλβανία δια μέσω του ανεκδιήγητου πρωθυπουργού της Έντι Ράμα, μιλάει για Τσάμηδες και επιστροφή στις πατρογονικές κατοικίες και διεκδίκηση των περιουσιών.. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως η Πατρίδα μας δέχεται απανωτά χαστούκια και είναι ανίκανη να αντιδράσει.. Βεβαίως η κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες.. Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών, των εγκληματικών στοιχείων, οι ρουσφετολογικοί διορισμοί της ΕΡΤ, η κατάργηση της προσευχής και του εθνικού μας ύμνου, η αλλαγή των σχολικών βιβλίων στα πρότυπα της Νέας Τάξης, η κατάργηση κάθε εθνικής και συλλογικής μνήμης, είναι κάποιες από τις πολιτικές εφαρμογές τους.. Και φυσικά οι ψευτοεπαναστάτες αυτοί, είναι υποταγμένοι στα κελεύσματα και τις επιταγές των διεθνών τοκοκλύφων, της Μέρκελ, του Σόιμπλε και της Ελίτ των Βρυξελλών.. Πρόσφατα μάλιστα οι κύριοι αυτοί που είχαν ως κεντρικό σύνθημα το περίφημο «Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι», υποδέχτηκαν δια του Τσίπρα και του Καμμένου, στα 4,τον έγχρωμο Ομπάμα, αυτόν που βομβάρδισε Λιβύη και Συρία στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής πολιτικής των Η.Π.Α..
Και από την άλλη η Νέα Δημοκρατία του Κούλη.. Μια αστική νεοφιλελεύθερη δεξιούλα, υπηρέτης των ξένων συμφερόντων, των πολυεθνικών εταιρειών, υπέρμαχοι των ομαδικών απολύσεων, της εκχώρησης όσης εθνικής περιουσίας μας απέμεινε στους Ξένους, της πολιτικής της Λιτότητας για το Λαό και του πλουτισμού για τους ίδιους και τα κομματικά τους σκυλιά.. Την είδαμε, τη ζήσαμε, την ξέρουμε τη δεξιά παράταξη που πούλησε την Κύπρο, πρόδωσε την ΕΟΚΑ, εκχώρησε την ιδεολογική κηδεμονία στην Αριστερά, αρνήθηκε ακόμη και τους νεκρούς της για να κυβερνήσει.. Αυτή είναι η αιτία που έφερε την Αριστερά στην εξουσία και από κοινού σήμερα ξεπουλάνε την Πατρίδα μας, σε τιμή Ευκαιρίας..
Υπάρχει όμως και μια δύναμη Ελλήνων ασυμβίβαστων. Εμείς, εσείς που αγαπάτε τη χώρα μας, θλίβεστε για το κατάντημά της, αγωνίζεστε καθημερινά για τη Διάδοση των Ιδεών μας.. Εσείς που δεν ξεπουλήσατε την ψυχή σας για κομματικούς μισθούς, βουλευτικές αποζημιώσεις και κομματικά στασίδια. Εσείς που δε μπήκατε στο Σύστημα για να αρπάξετε ένα ξεροκόμματο και να προδώσετε τα Πιστεύω σας.
Αγαπητοί Έλληνες συναγωνιστές, η λύση στο να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας δεν είναι τόσο εύκολη. Πιστέψτε με δεν εξαντλείται με την κάλπη και μια ψήφο. Είδατε πως οι διαδικασίες αυτές στο τέλος αλλάζουν τους ανθρώπους, διαφθείρουν συνειδήσεις γκρεμίζουν Ιδανικά. Ο αγώνας μας πρέπει να είναι πολύπλευρος και πολυδιάστατος.. Στους δρόμους, στις γειτονιές, στα σχολεία, στις πόλεις και τα χωριά.. Εκεί θα πρέπει να δώσουμε τους αγώνες και τις μάχες και να τις κερδίσουμε.. Μόνο ενωμένοι οι αληθινοί Έλληνες μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Πυκνώστε τις τάξεις του Ακηδεμόνευτου εθνικιστικού Κινήματος, αντιδράστε στη Νωχελικότητα και τον Ωχαδερφισμό..Μη μένετε στις διαπιστώσεις, μην εγκαταλείπετε, μην απογοητεύεστε, δράστε τώρα.. Αν όχι εμείς, ποιοι, αν όχι τώρα πότε;
Κάθε μέρα θα πρέπει να κάνετε το χρέος σας όχι μόνο απέναντι στην Οικογένειά σας, αλλά στην Πατρίδα σας.. Μόνο έτσι θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι πως πράξατε όπως οι Άξιοι πρόγονοί μας, πως μιμηθήκατε το παράδειγμα των Αγωνιστών των εθνικών Αγώνων, πως βάλατε κι εσείς ένα χεράκι ώστε να λάβει τέλος το τέλμα στο οποίο έχουμε περιέλθει. 

Ζήτω η Ελλάδα
Ζήτω ο Ελληνικός εθνικισμός
Θα νικήσουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου