ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Η Ελλάδα σε κλοίο πολιορκίας από Τουρκία, Αλβανία και… δανειστές – Θέλουν διάλυση του Έθνους και αρπαγή εδαφών


Σε κλοιό πολιορκίας βρίσκεται η Ελλάδα. Από τη μία η Τουρκία που αμφισβητεί ωμά τα σύνορα της χώρας και τη Θράκη, από την άλλη η Αλβανία και τα Σκόπια που εγείρουν αξιώσεις ως δορυφόροι της Άγκυρας και από την άλλη η τρόικα που θέλει να διαλύσει οικονομικά την Ελλάδα και να την μετατρέψει σε αποικία χρέους.

Οι ώρες που βιώνει η Ελλάδα και γενικότερα ο Ελληνισμός είναι εξαιρετικά κρίσιμες και δυστυχώς οι πολιτικές ηγεσίες ανήμπορες και ανίκανες να διαχειριστούν την κατάσταση. Τόσο στην Αθήνα όσο και στη Λευκωσία. Άλλωστε αν οι πολιτικοί δεν έβαζαν πάνω απ” όλα τα κομματικά και ιδιοτελή συμφέροντα δεν θα είχαμε καταντήσει να μας κουνάει μέχρι και ο Ράμα το δάχτυλο ή να λέει ο Ακιντζί στον Αναστασιάδη «Νίκο κουράστηκα πάω για ύπνο» και αυτός να τον παρακαλάει ντε και καλά για λύση. Ποια λύση; Όποια λύση έτσι όπως την μεθοδεύουν οι Τούρκοι συνεπάγεται προδοσία.

Ξεκινάμε από τον Ρ.Τ. Ερντογάν, ο οποίος κάθε φορά λέμε πώς ξεπέρασε τα εσκαμμένα αλλά κάθε φορά κάνει ένα βήμα παραπέρα διεκδικώντας ολοένα και περισσότερα πράγματα. Και δεν βρίσκεται κανείς να πει ως εδώ. Καλά εκεί στο υπουργείο Εξωτερικών δεν αντιλαμβάνονται πώς όταν δεν απαντάς στις προκλητικές δηλώσεις είναι σαν να αποδέχεσαι και το περιεχόμενο τους; Είναι το «α» και «ω» στη διπλωματία.

Η Τουρκία λοιπόν κλιμακώνει τη ρητορική της περί αμφισβήτησης της Συνθήκης της Λωζάνης και το επόμενο στάδιο είναι πλέον να κάνει απόβαση σε κάποιο ελληνικό νησί για να δηλώσει πώς ακριβώς εννοεί την αναθεώρηση της. Η Ελλάδα τι κάνει; Περιμένει από το ΝΑΤΟ να την σώσει. Πανηγυρίζει ο κ. Καμμένος και η κυβέρνηση γιατί λέει η Συμμαχία καταγράφει τις προκλήσεις των Τούρκων. Ε, και; Τί σημαίνει αυτό; Απολύτως τίποτα. Το ΝΑΤΟ πάντα όταν πρόκειται για ελληνοτουρκική διένεξη επιλέγη την τακτική του Πόντιου Πιλάτου.

Την ίδια στιγμή η Άγκυρα, μέσω του προξενείου της Κομοτηνής καλλιεργεί το μίσος απέναντι στους Έλληνες, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ανεπάρκεια των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια και να φέρει τη μουσουλμανική μειονότητα στα… μέτρα της, έτσι ώστε όταν κριθεί πώς έχουν ωριμάσει οι συνθήκες να ζητήσει και να αξιώσει αυτόνομο κράτος.

Το τόξο της τουρκικής επιρροής συνεχίζει και πιο βόρεια και εννοούμε την Αλβανία και τα Σκόπια, τα οποία αποτελούν τον βραχίωνα προώθησης του αλυτρωτισμού σε βάρος της Ελλάδας. Ποτέ στο παρελθόν οι δύο αυτές χώρες δεν είχαν κάνει τόσες και σε τέτοιο βαθμό «επιθέσεις» σε βάρος της χώρας μας. Η τουρκική ωστόσο επιρροή είναι τόσο μεγάλη που ότι ζητάει ο Ερντογάν το κάνουν.

Μην ξεχνάμε ότι τα Τίρανα ακύρωσαν την ΑΟΖ με την Ελλάδα γιατί το ζήτησε η Άγκυρα και έρχεται ώρα ο Έντι Ράμα να θέσει υπό αμφισβήτηση περιοχές του Ιονίου οι οποίες είναι ελληνικές και αδιαπραγμάτευτες. Πέραν βεβαίως της Τσαμουριάς και της «Μεγάλης Αλβανίας» και της Ακρόπολης που «δεν θα υπήρχε χωρίς τους Αλβανούς. Απίστευτα πράγματα, αλλά είναι προφανής η καλλιέργεια φανατισμού σε βάρος της Ελλάδας στην οποία ζουν 1,5 εκατ. Αλβανοί.

Δεν μας έφταναν οι Τούρκοι, οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί, έχουμε και τους απανταχού ισλαμιστές που έρχονται στη χώρα μας ως μετανάστες και πρόσφυγες και η κυβέρνηση επιχαίρει γιατί δημιουργεί ολόκληρες πόλεις ανά την Ελλάδα με Αφγανούς, Πακιστανούς, Σομαλούς. Έχει μάλιστα την ψευδαίσθηση πώς όλοι αυτοί θα αφομοιωθούν στην Ελλάδα.

Κινδυνεύουμε πλέον να γίνουμε μειοψηφία στη χώρα μας και η κυβέρνηση μιλάει για φιλανθρωπία και ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν αντιλαμβάνονται άραγε πώς στόχος των ΗΠΑ και της Δύσης είναι η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού που είναι κατά 90% Χριστιανοί Ορθόδοξοι;

Αυτό λοιπόν, το τελευταίο είναι σε ένα βαθμό και έργο της τρόικας, των δανειστών, των Γερμανών, αν και η βασική στόχευση τους είναι η οικονομική εξαθλίωση του ελληνικού λαού και η παράδοση της χώρας στα κοράκια για το ξεπούλημα των ασημικών και του εξαιρετικού αυτού οικοπέδου στον πλανήτη. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι πώς απαιτούν κάθε φορά οι δανειστές να μειώνονται οι αμυντικές δαπάνες.

Θέλουν να διαλύσουν και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η άμυνα της Ελλάδας είναι το τελευταίο οχυρό. Αν πέσει και αυτό τότε η πατρίδα, δυστυχώς, χάθηκε. Έχει αποδειχθεί στην ιστορία. Χωρίς στρατιωτική ισχύ οι χώρες είναι καταδικασμένες. Έτσι θέλουν να κάνουν και την Ελλάδα και σε ένα βαθμό το έχουν καταφέρει.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποψιλωθεί, οπλικά συστήματα όχι μόνο δεν έχουν παραγγελθεί καινούργια, αλλά είναι πλέον αδύνατο να συντηρηθούν και αυτά που υπάρχουν. Στο νέο προϋπολογισμό υπάρχουν άλλα 114 εκατομμύρια περικοπές στις ήδη ανύπαρκτες αμυντικές δαπάνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου