ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Πιλότοι, γιατροί και επιστήμονες φανερώνουν την αλήθεια για τους αεροψεκασμούς


Στο παρακάτω άρθρο διαλύονται με χαρακτηριστικό τρόπο όλα όσα υποστηρίζουν διάφοροι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι ότι δεν μας ψεκάζουν καθημερινά και ότι όλες αυτές οι θεωρίες είναι συνομωσιολογικές ανοησίες.

Δυστυχώς για αυτούς τους κυρίους όπως θα δείτε παρακάτω επιστήμονες, γιατροί και το πιο εντυπωσιακό ακόμα και πιλότοι αποκαλύπτουν την πραγματικότητα για το τεράστιο αυτό θέμα των ψεκασμών που σκόπιμα το συσκοτίζουν για να μην αποκαλύπτεται η αλήθεια στο κοινό.

Η συγκέντρωση αυτή των επιστημόνων πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Σάστα της Καλιφόρνιας τον Ιούλιο του 2014. Μια σειρά δέκα επιστημόνων παρουσίασε στοιχεία για να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα των προβληματισμών αυτών σχετικά με τους αεροψεκασμούς.

Το κοινό κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης σηκώνει αρκετές φορές τα χέρια ψιλά αντί χειροκροτήματος ως ένδειξη υποστήριξης.

Πρόκειται για κρυφές επιχειρήσεις με μυστικά κονδύλια από μαύρα ταμεία και γι αυτόν το λόγο δεν αναφέρονται από τα μέσα.

Μερικές από τις απόψεις που εκφράζουν οι ειδικοί είναι ότι:

Όταν βλέπουμε τον ήλιο παρατηρούμε αυτήν την λευκή ομίχλη, η οποία προέρχεται από το αλουμίνιο, που εξαπλώνουν στην ατμόσφαιρα τα αεροπλάνα.

Βρέθηκαν σημαντικές ποσότητες αλουμίνιου, διότι οι αεροψεκασμοί μπορούν να περιέχουν αλουμίνιο, στρόντιο, βάριο και μαγνήσιο.

Η ανάλυση του βρόχινου νερού απέδωσε 14100 μικρογραμμάρια ανά λίτρο το 2014, ενώ θα έπρεπε να είναι 0 μικρογραμμάρια ανά λίτρο! Στην αρχή του 2000 ήταν 100 μg ανά λίτρο ενώ το 2010 ήδη είχε φτάσει 1000 µg/l με το σημερινό 14100 µg/l. Στο χιόνι πάνω στο παρθένο βουνό Σάστα υπήρχαν 61000 µg/l, τέσσερις φορές περισσότερο από ότι εμφανίζεται στο έδαφος της περιοχής. Από πού λοιπόν προέρχεται αυτή η ουσία αν όχι από το χώμα;

Το μεγάλο θέμα των ψεκασμών για να το κατανοήσουμε καλύτερα αρκεί και μόνο να το συγκρίνουμε με την ανθρώπινη αναπνοή. Όταν είναι χειμώνας και είμαστε στο κρύο η αναπνοή μας φαίνεται στον αέρα. Φανταστείτε αυτήν την αναπνοή που είναι ορατή, να συνεχίζει να υφίσταται σε μια τεράστια έκταση στον αέρα όπως φαίνεται στις ουρές των αεροπλάνων που ψεκάζουν. Τόσο παράλογο είναι να πιστεύουμε πως τα ίχνη των αεροσκαφών είναι απλοί παγοκρύσταλλοι.

Βλέπουμε κάθε μέρα έναν σχηματισμό από σύννεφα, τα οποία δεν υπήρχαν ποτέ στο μακρινό παρελθόν. Η ΝΑSΑ μίλησε για μεταλλοφόρα αεροπορικά καύσιμα, δηλαδή οξείδιο του αργιλίου απευθείας από τα αεροσκάφη. Ως αποτέλεσμα, το οξείδιο του αργιλίου μετά την καύση, μέσω των κινητήρων μένει ως νανοϋλικό στην ατμόσφαιρα.

Επειδή αυτό το υλικό παραμένει στον αέρα, το εισπνέουμε και απορροφάται από το αναπνευστικό σύστημα, τη ρινική κοιλότητα και πηγαίνει στον εγκέφαλο ξεπερνώντας τους αιματοεγκεφαλικούς φραγμούς. Η ύπαρξη ποσοτήτων αλουμινίου στον εγκέφαλο είναι υπαίτια για πλήθος ασθενειών όπως το Αλτσχάιμερ.

Τα τελευταία πέντε χρόνια το ποσοστό των ασθενών με Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ και άλλες νευροεκφυλιστικές ασθένειες έχει αυξηθεί δραματικά, σχεδόν τετραπλασιαστεί. Στη Χαβάη το ποσοστό έχει εν τω μεταξύ τετραπλασιαστεί.

Ενόσω ψεκάζουν νανοσωματίδια αλουμινίου, αυτά συντελούν στον κυτταρικό θάνατο στον εγκέφαλο. Αυτό συμβαίνει και στην νόσο του Άλτσχάιμερ. Ακόμη και η μεταλλική αίσθηση που έχουμε πολλές φορές στο στόμα προέρχεται από τις μεγάλες ποσότητες αλουμίνιου που εισπνέουμε.

Η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής ξεκίνησε την δεκαετία του 70, ενώ δεν γινόταν κανένας λόγος για τον αυτισμό. Ένα στα 100.000 παιδία είχε αυτήν την ασθένεια. Σήμερα ένα στα 48 παιδιά έχει έλλειψη ελλειμματικής προσοχής ή υπερκινητικότητα εξαιτίας του αλουμινίου. Με την απομάκρυνση αυτών των ουσιών με αποτοξίνωση και άλλες μεθόδους επανέρχεται ο εγκέφαλος σε φυσιολογική λειτουργία. Ένας ασθενής για παράδειγμα, ο οποίος έπασχε από αυτισμό, μόλις του αφαιρέθηκαν αυτές οι ουσίες από τον οργανισμό του, συμπεριφερόταν πλέον φυσιολογικά.

Είναι αυξημένος ο κίνδυνος της κατάρρευσης του οικοσυστήματος λόγω των βαρέων μετάλλων, ιδίως λόγω του αλουμινίου. Αυτό εκτείνεται πέρα από μια απλή ατμοσφαιρική μόλυνση.
Άλλωστε γιατί η Μοσάντο δημιούργησε φυτά ανθεκτικά στο αλουμίνιο; Είναι μια ερώτηση την οποία ποτέ κανείς δεν έθεσε.

Νανοσωματίδια όπως το αλουμίνιο και το βάριο που υπάρχουν στους αεροψεκασμούς είναι ακριβώς τα ίδια που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

Αυτήν τη στιγμή απελευθερώνονται ειδικότερα, νανοσωματίδια οξειδίου του αργιλίου και νανοσωματίδια βαρίου στην ατμόσφαιρα. Είναι οι ίδιες ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν στην νανοθερμική έκρηξη της 9/11. Όταν υπάρξουν μελλοντικές πυρκαγιές, αυτές οι ουσίες θα έχουν πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες.

Σε δείγματα νερού βρέθηκαν 48 δοχεία αλουμινίου, όπως συνήθως, 10 ως 20 δοχεία στρόντιο και 20 δοχεία βάριο. Αυτά τα αποτελέσματα δοκιμών μεταφέρονται παγκοσμίως σε αυτά τα μεγέθη. Το αλουμίνιο στο έδαφος έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια ενώ το ph των όξινων εδαφών είναι 20 φορές πιο αλκαλικό. Δεν υπάρχει δυνατότητα για κάποιον να έχει καλλιεργήσιμη γη με το κατάλληλο ph, διότι τα νανοσωματίδια βρίσκονται παντού.

Το αλουμίνιο εμποδίζει τη σωστή λειτουργία των αιμοσφαιρίων καταστρέφοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα. Με την εισπνοή αυτών των νανοσωματιδίων, η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος εξασθενεί αρκετά.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ισχυρίζεται τάχα ότι δεν γνωρίζει τίποτε γι αυτά που ψεκάζονται.

Διότι ο αγών, που έχομεν αναλάβει, δεν είναι αγών προς ανθρώπους με αίμα και σάρκα, αλλά προς τας πονηράς αρχάς και εξουσίας, προς τα πλήθη των πονηρών πνευμάτων, προς τους καταχθονίους κοσμοκράτορας, που κυριαρχούν επί ανθρώπων ευρισκομένων στο βαθύ σκότος του αμαρτωλού τούτου αιώνος. Ο αγών μας διεξάγεται αναντίον των πνευματικών αυτών πονηρών όντων και γίνεται χάριν της κληρονομίας της βασιλείας των ουρανών. Εφ. 6,12



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου