ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8!


Δεν καταδικάζουμε μόνο τις ενέργειες των 8 συλληφθέντων Τούρκων στρατιωτικών αλλά και τις ενέργειες της διεθνιστικής δήθεν κυβέρνησης μας.
Κατά πρώτον, η παράδοση και η επιστροφή του τουρκικού πολεμικού ελικοπτέρου στον εχθρικό στρατό της γειτονικής χώρας αποδεικνύει, την υποχωρητικότητα μας, την ανέχεια μας και την ανικανότητα μας στην εξωτερική πολιτική αλλά και σε θέματα άμυνας.
Το τουρκικό πολεμικό ελικόπτερο δεν θα έπρεπε να επιστραφεί στην Τουρκία. Έπρεπε να κατασχεθεί από τις ελληνικές αρχές και να παραδοθεί στην υπηρεσία του ελληνικού λιμενικού. Ο σκοπός αυτού του ελικοπτέρου θα έπρεπε να είναι ειρηνικός, κοινωνικός και ανθρωπιστικός. Θα έπρεπε να παρέχει έργο, περισυλλέγοντας ναυαγούς, παράνομους μετανάστες στο Αιγαίο και όχι να αποτελεί ένα δολοφονικό όπλο εναντίων του συριακού και του κουρδικού άμαχου λαού. 
Κατά δεύτερον οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί θα πρέπει να δικαστούν στο μέγιστο των ποινών από την ελληνική δικαιοσύνη για την παράνομη εισβολή τους στην Πατρίδα μας.
Κατόπιν της εκτέλεσης των ποινών, η ελληνική αρμόδια υπηρεσία να παραλάβει το αίτημα ασύλου τους και να το αποδεχθεί. 
Βάσει των συμφωνηθέντων που απορρέουν από την σύμβαση της Γενεύης του 1951, πρέπει να παραχωρηθεί άσυλο στους 8 Τούρκους στρατιωτικούς.
Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι η μοναδική των τελευταίων ετών που χρήζει νομιμότητας στην παραχώρηση ασύλου.
Ως ευαισθητοποιημένοι σε θέματα εθνικής κυριαρχίας, εξωτερικής πολιτικής, αλλά και στο επίπεδο κοινωνικών και ανθρωπιστικών θεμάτων, ευελπιστούμε η υπόθεση των 8 Τούρκων να μην καταλήξει όπως κατέληξε και η υπόθεση του Οτσαλάν.

Λ.Ε.Π.ΕΝ.

Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου