ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Eθνοκάθαρση με την χρήση των ΑΤΜs!


H κυβέρνηση κανακεύει τους νέους, ρίχνει στον Καιάδα τους συνταξιούχους!
Μυστικοί σύμβουλοι των Τσίπρα-Καμμένου πίσω από την (και) ιδεολογική επιλογή!
Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η επιλογή της “Εθνοκάθαρσης” του επιχειρεί η κυβέρνηση. Είναι μια επιλογή σοφά μελετημένη η οποία αποκαλύπτει την ύπαρξη μυστικών συμβούλων του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου. Προφανώς στο περιβάλλον τους υπάρχουν μυστικοί σύμβουλοι στους οποίους πρέπει να βγάλουμε το καπέλο....
Η κυβέρνηση έχει συνειδητά επιλέξει να πάρει τους νέους (από την εφηβική κιόλας ηλικία) με το μέρος της και να οδηγήσει στον Καιάδα τους συνταξιούχους.


Ενας συνταξιούχος ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να κοστίζει ένα σωρό χρήματα στον κρατικό μηχανισμό. Πέρα από την καταβολή των συντάξεων αρρωσταίνει πιο συχνά από ότι ένας νέος ενώ η νοσηλεία τους επιβαρύνει περαιτέρω τα δημόσια νοσοκομεία. Προσθέστε και το κόστος των φαρμάκων για να διαπιστώσετε πόσοοικονομικά ασύμφορος είναι για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ένας συνταξιούχος. Εκτός από την οικονομική διάσταση υπάρχει και η πολιτική: Η πλειοψηφία των συνταξιούχων μεγάλωσε ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δεν είναι-εκ των πραγμάτων-ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε το πούλο!

Ενας νέος τώρα, δεν αρρωσταίνει, δεν κοστίζει τίποτε στο Κράτος κι αν βρει δουλειά στην Ελλάδα θα είναι ένα ιδανικό φορολογικό υποζύγιο. Γι΄αυτό και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει τους (πολύ) νέους: Toυς δίνει δίπλωμα στα 17 για να πηγαίνουν βόλτα τη γκομενίτσα, τους δίνει ψήφο στα 17, τους καταργεί τις πανελλήνιες, τους αυξάνει την διάρκεια των διαλειμμάτων και γενικά κάνει ότι μπορεί για να τους κανακέψει σαν μια μεγάλη στοργική μαμά. Οι πετσοκομμένες συντάξεις στους απομάχους της ζωής είναι τόσο οικονομική όσο και ιδεολογική επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Γι΄αυτό από χθες δακρύζουν ακόμη και τα ATMs που είναι αναγκασμένα να συμμετέχουν, σαν όργανα του Μένγκελε, σ΄αυτή την εθνοκάθαρση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου