ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Ποιος είναι ο Ραμσάουερ που μας θεωρεί “βρωμοέλληνες” και γιατί τον κουβάλησαν στην Αθήνα


Πέρυσι τέτοιες μέρες ο Πέτερ Ραμσάουερ “έσκιζε τα ρούχα του” στην Γερμανία και ζητούσε αποβολή της Ελλάδας από την ευωζώνη.Με πιθανή επιστροφή της “σε τέσσερα πέντα χρόνια”,όπως έλεγε. Ότι ήθελε δηλαδή και ο Σόϊμπλέ. Ο Ραμσάουερ κατηγορούσε μάλιστα την κυβέρνηση Μέρκελ γιατί έδινε συνεχείς παρατάσεις στην ελληνική κυβέρνηση.Εκείνος απαιτούσε έξοδο την Ελλάδας από την ευρωζώνη “εδώ και τώρα”.

Εκτός από ρατσισμό για τον οποίο πρέπει ο να κατηγορηθεί ο Ραμσάουερ μετά από την φράση “μη μ΄ αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα” που είπε σε φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ θα πρέπει να κατηγορηθεί και για υποκρισία.Ήρθε μαζί με τον Αντικαγκελάριο Γκάμπριελ για …μας σώσει!!! Και βέβαια προκύπτει ερώτημα και για τον Γκάμπριελ που κουβαλάει μαζί του έναν τέτοιο πολιτικό οποίος φαίνεται ότι εξακολουθεί να πιστεύσει στις θεωρίες του παρελθόντος που ήθελαν τους Γερμανούς “ανώτερους” όλων.

Ο Ραμσάουερ όπως είδαμε στο βιογραφικό του και …Δρ. Δεν γνωρίζουμε σε τι.Προφανώς όχι στην ιστορία με την οποία δεν θα θέλει να έχει και πολλά,πολλά.Θα του είναι δυσάρεστη.

Μην φανταστείτε ότι πρόκειται για κάτι αξιόλογο στην πολιτική ζωή της Γερμανίας.Τον έχουν μάλλον για να κάνει θόρυβο…Όπως τον Ιανουάριο του 2015 που ψήφισε κατά της…διάσωσής μας.Κατά τ΄ άλλα οι πολιτικές τους…παρεμβάσεις όσο κι αν ψάξαμε είναι ασήμαντες. Ξεχωρίσαμε ως πιο ενδιαφέρουσα εκείνη που τα ΄βαλε με την κυβέρνηση της Γαλλίας γιατί επέλεξε να προκρίνει επιχειρηματική συνεργασία γαλλικής εταρείας με αμερικανική κι όχι με τη Siemens!

Το ερώτημα γιατί είναι ακόμη στην Αθήνα και δεν τον έχει βάλει ο Γκάμπριελ ήδη σε αεροπλάνο για τη Γερμανία μένει αναπάντητο.Αν πέτυχε κάτι με την επίσκεψή του στην Αθήνα ο Αντικαγκελάριος,κανείς δεν θα του δώσει σημασία.Ο “κύριος” Ραμσάουερ που κουβάλησε μαζί του του έκανε την επίσκεψη…μαντάρα! Ας πρόσεχε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου