ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Τα χάσαμε τα Σύνορα Πατριώτη – Αργά ξυπνήσαμε!



Τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Αλλά τα Σύνορα στο Αιγαίο όσο και να μας πονάει μπάζουν απο παντού …Τι και αν οι εταίροι μας το έλεγαν, τι και αν οι Στρατιωτικοί το έθεταν στο τραπέζι  τουλάχιστον πίσω από τις κλειστές πόρτες στα Κέντρα του Πενταγώνου, εμείς  πιστέψαμε σε πανανθρώπινες απόψεις και τρίχες κατσαρές!
Χρειάστηκε να παραδώσουμε το Αιγαίο στους Νατοϊκούς, σε Τούρκους Αξιωματικούς και Αλληλέγγυους της Συμφοράς για να ξυπνήσουμε ένα πρωί και μια απλή εσωτερική κρίση της Τουρκίας να αποκαλύψει την γύμνια μας!
Συσκέψεις επι συσκέψεων στο Άμυνας στο ΥΠΕΞ και δεν συμμαζεύεται. Αλλά όποιος δεν σκέφτεται απλά συ σκέφτεται!

Νέα ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο την αξιολόγηση της κατάστασης στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πράξικοπημα, πραγματοποιήθηκε χθες  στο υπουργείο Εξωτερικών, υπό την προεδρία του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη  συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η πολιτική και η υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκη!
Να αποφασίσουν τι ακριβώς δεν καταλάβαμε…Τα αυτονόητα οτι πρέπει να φυλάξουμε επιτέλους τα Θαλάσσια σύνορά μας και ο Στόλος να επιχειρεί και όχι να σώζει όλους του δήθεν δυστυχισμένους του Πλανήτη;
Τα Ελικόπτερα μας να αποτρέπουν και όχι να σώζουν τους λαθρομετανάστες που αποφάσισαν σωρηδόν και αδιακρίτως να μας έρθουν μαζί με Τουρκοπρακτορες ,Τζιχαντιστές και το κακό συναπάντημα;
Αργά ξυπνήσαμε Πατριώτη και το κακό δεν μαζεύεται …Αλλά έτσι είναι Υποστράτηγε Νίκο Τόσκα όταν χαϊδεύεις τα αυτιά των Διεθνών Αναρχικών θα στα κάνανε λίμπα. Στα λέγανε αλλά δεν άκουγες!
Δεν έχουμε Θαλάσσια Σύνορα δήλωνε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, πλακώσανε και οι Γύφτοι!
Άσχετοι των  Ασχέτων  τώρα τους «πήρε το νερό από το κώλο λέει ο Σοφός  Λαός μας και δεν θα προκάνουμε» που έλεγε και ένας μακαρίτης Πολιτικός παλιάς κοπής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου