ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Βλαμμένοι Ελληνες κυνηγάνε Pokemon στο Σύνταγμα – Πρόκειται για τα τέλεια πελατάκια του συστήματος



Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί: Οτι το 2016 θα υπήρχαν ηλίθιοι Ελληνες οι οποίοι κυνηγάνε Pokemon στο Σύνταγμα. Μιλάμε ότι αυτή η φυλή των ανοήτων νεοελλήνων δεν παίζεται. Από Αγανακτισμένοι στην πλατεία Συντάγματος έγιναν κυνηγοί Pokemon μέσα από την οθόνη του κινητού τους. Από την Γενιά του Πολυτεχνείου που ανέδειξε τελικά τα μεγαλύτερα λαμόγια τα οποία οικοδόμησαν το μεταπολιτευτικό πελατειακό κράτος φτάσαμε-δια μέσω των Αγανακτισμένων-στα βλαμμένα που παίζουν Pokemon go.

Είναι φυσικό μια και τα καλύτερα μυαλά έχουν φύγει στο εξωτερικό. Εντός έχουν μείνει τα χαζά στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει ψήφο στα 16, δίπλωμα οδήγησης στα 14 και ένα ειδικό γάντι στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ για να τον παίζουν να να φωνάζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά έχει αποφασίσει να τσακίσει τα γερόντια τα οποία δεν θεωρεί ψηφοφόρους του και να κολακέψει αυτά τα βλαμμένα που παίζουν Pokemon. Γύρευε πόσο βαρεμένος είναι ο άλλος για να ξεκινάει από τα Πατήσια να πάει στο Φάληρο για να εντοπίσει το Pokemon. Aυτά τα βλαμμένα ζούνε σε μια εικονική πραγματικότητα γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την πραγματική πραγματικότητα. Πρόκειται για τα τέλεια πελατάκια του συστήματος. Στο μεταξύ και η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί ώστε να τα αποχαυνώσει. Οσα βλαμμένα καταφέρουν και τη γλιτώσουν από την εικονική πραγματικότητα του Pokemon έχουν μια δεύτερη ευκαιρία ολοκληρωτικής καταστροφής από τα σκληρά ναρκωτικά την διακίνηση των οποίων σχεδόν νομιμοποίησε πρόσφατα η χώρα μας.

Πιο αυστηρές είναι οι ποινές εάν περάσεις με κόκκινο παρά αν φέρεις 2 τόνους ηρωίνης. Ολα δουλεύουν στην εντέλεια με απώτερο στόχο όσοι απομείνουν στην Ελλάδα να μην μπορούν να την σκαπουλάρουν με τίποτε μια και θα έχουν να αντιμετωπίσουν: Tα Pokemon, τα σκληρά ναρκωτικά, τα τηλεοπτικά προγράμματα και αν την σκαπουλάρουν απ΄όλα αυτά έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να τους υποσχεθεί ψήφο στα 16, διπλώματα, εισαγωγή στα Πανεπιστήμια χωρίς εξετάσεις, δημοψηφίσματα, πιόματα, διορισμό στο Δημόσιο και γεννετήσια οξύνοια εφάμιλλη με εκείνη του διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη.

Pokemon go, ζώα, ε ζώα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου