ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Το Εθνικό κράτος εναντίον του εθνομηδενιστικού οικουμενισμού...



Πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος ο λαός τους ανέχεται ακόμη υπομένοντας τα νέα αριστερά μνημόνια που θα μας βγάλουν από την κρίση θα φέρουν την ανάπτυξη. Τα ίδια ισχυρίζονταν και οι προηγούμενοι αλλά άνθρακες ο θησαυρός. Μία οπερέτα κακοπαιγμένη από το πολιτικό προσωπικό της χώρας, που επαναλαμβάνεται συνεχώς εδώ και μία εξαετία. Τι ζητούν λοιπόν οι θεσμοί προκειμένου να μας σώσουν;

α) Ιδιωτικοποίηση όλων των επιχειρήσεων του δημοσίου, ή και κλείσιμο ακόμη, που λειτουργούν επ’ ωφελείας του λαού και του κράτους. Αυτό θα συμβεί με την απαξίωση όλων αυτών των επιχειρήσεων με αποτέλεσμα αυτή η απαξίωση ή η υποβάθμιση τους, θα οδηγήσει σε εκτόξευση των τιμών των παρεχόμενων υπηρεσιών προκειμένου η πώληση τους να φανεί ότι γίνεται προς όφελος του λαού. Και φυσικά η απαξίωση αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα η τιμή πώλησης της να θεωρείται ξεπούλημα. Βλέπε πώληση ΤΡΑΝΟΣΕ. Το κράτος φυσικά ως παθητικός πωλητής θα θεωρεί ότι ήταν εθνικό καθήκον η απαλλαγή του από μία προβληματική επιχείρηση που το κόστος επιβίωσης της βάρυνε τον λαό.

β) Μείωση όλων των δημόσιων δαπανών σε τομείς νευραλγικής σημασίας για τη χώρα όπως η δημόσια υγεία, η δημόσια παιδεία, οι δημόσιες συγκοινωνίες, ο πολιτισμός, κλπ, ακόμη μείωση δαπανών και για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, την ώρα που η γεωγραφική περιοχή μας βρίσκεται σε έκρυθμη κατάσταση. Το χρεωκοπημένο κράτος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στην χρηματοδότηση αυτών των τομέων, ώστε εκτός των Ε.Δ.(;), οι υπόλοιποι τομείς της δημόσια ζωής να περάσουν στον έλεγχο ιδιωτικών συμφερόντων με ότι αυτό συνεπάγεται για την πατρίδα.

γ) Η πλήρης απελευθέρωση των αγορών που απαιτούν οι θεσμοί θα οδηγήσουν στην ιδιωτικοποίηση ζωτικής σημασίας επενδύσεων και υποδομών που λειτουργούν για την ασφάλεια της χώρας και θα παραδοθούν στον αχαλίνωτο καπιταλισμό.

δ) Ήδη τα νέα προ απαιτούμενα για να πάρουμε την υπό δόση των 2,5 δις, θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τους θεσμούς που στόχο θα έχουν την κατάργηση δια νόμου των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Θα οδηγήσουν τους εργαζόμενους σε ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα, που θα καταργήσει τα από δεκαετίες κεκτημένα. Θα ακολουθήσουν μειώσεις μισθών, επιδομάτων, νέων συντάξεων ώστε μετά βίας οι εργαζόμενοι να μπορούν να ανταπεξέρχονται στα νέα οικονομικά δεδομένα.

ε) Ήδη ετοιμάζουν τον απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ ώστε ο λαός να καθοδηγείται και να του διαμορφώνουν τη συνείδηση σύμφωνα με τις δικές τους ιδεοληψίες. Με τον έλεγχο των ΜΜΕ θα μειωθούν οι αντιδράσεις και θα επέλθει υποταγή στην νέα εφιαλτική πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουν με ένα καταιγισμό αντεθνικών μηνυμάτων τον θάνατο της πατρίδος, που θα την αντικαταστήσουν με ένα πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό μωσαϊκό. Γι’ αυτό τον λόγο προσπαθούν οι οικουμενιστές με κάθε μέσο την παρακμή και τον θάνατο των Εθνικών Κρατών.

Έναντι όλων αυτών ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να τους αντιμετωπίσουμε. Η απόλυτη εμπιστοσύνη μας στο Εθνικό Κράτος. Να ενωθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις και να αγωνιστούν για την προάσπιση της εθνικής μας κληρονομιάς, την φυλετική μας υπόσταση, τις παραδόσεις μας.
Να αντισταθούμε στον εκφυλιστικό κοσμοπολιτισμό του νεοφιλελευθερισμού και της παν’ αριστεράς. Να αντισταθούμε στον άπατρι μαρξισμό, διότι οι μαρξιστικές θεωρίες στην πράξη είναι ένα σκέτο μηδενικό. Να υιοθετήσουμε και να διαδώσουμε τις θέσεις του Εθνικού κράτους διότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κτυπήσουμε τον εθνομηδενιστικό οικουμενισμό και να σώσουμε την πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου