ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ, Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ 8



Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης διόλου μας εξέπληξε. Πολλώ δε μάλλον, την περιμέναμε!
Η ποινή των 2 μηνών με τριετή αναστολή, αποστερεί το δικαίωμα εφέσεως. Υπενθυμίζουμε, ότι ο διερμηνέας της δικής ήταν τραγικός και αγνοούσε την Τουρκική γλώσσα. Καταστρατηγήθηκαν ο κώδικας ποινικής δικονομίας, καθότι δίκη με ανεπαρκή διερμηνέα πάσχει ακυρότητας.
Και τώρα τι;
Θα ακολουθήσει ταχύρυθμη εξέταση των αιτημάτων ασύλου των οχτώ , προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απέλασης. Ενώ οι Επιτροπές Ασύλου είναι ελάχιστες λόγω αδειών και προσφυγικού , για τα αιτήματα των οχτώ θα συγκροτηθούν γρήγορα και άμεσα. Ο Νεο-Οθωμανός Σουλτάνος δεν μπορεί να περιμένει άλλο.
Η προδοσία στο αποκορύφωμά της!
Φαίνεται ότι οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ , έμαθαν καλά το μάθημά τους από τους ΠΑΣΟΚους που διαδέχθηκαν στη νομή της εξουσίας και τα έχουν κανονίσει όλα με τον Ερντογάν. Είναι "μιλημένοι" οι Νεο-Οθωμανοί να μην υποβάλουν αίτημα εκδόσεως. Θα τα τελειώσουν όλα γρήγορα οι υπηρέτες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εξετάζοντας και ολοκληρώνοντας ταχύρυθμα όλα τα στάδια ασύλου προκειμένου οι οχτώ να οδηγηθούν ως πρόβατα επί σφαγή.
Εμείς, σαν Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση θα αντισταθούμε μέχρι εσχάτων στη νέα προδοσία που εκτυλίσσεται. Δε θα ξανασυμβεί ποτέ ότι συνέβη με τον Οτσαλάν.

ΛΕΠΕΝ
Τομέας Δικαιοσύνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου