ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Έκτακτο Στα τέσσερα και πάλι η Ελλάδα δίνει πίσω τους 8 στον Σουλτάνο – Είδαν όλο τον στρατιωτικό εξοπλισμό και θέσεις στον Εβρο από το ελικόπτερο και τώρα πάνε να τα πουν χαρτί και καλαμάρι


Για ακόμα μία φορά η Ελλάδα σκύβει το κεφάλι στις απαιτήσεις των Τούρκων. Τι κι αν ήρθαν με ελικόπτερο του τουρκικού στρατού, πέρασαν τα σύνορά μας, είδαν όλα τα πολυβολεία του Έβρου. Όλες τις θέσεις του στρατού και τα φυλάκια ακόμα και τις τα άρματα μάχης. Εδώ είναι τσαντίρι. Μπήκαν είδαν και ο Κοτζιάς θα τους στείλει πίσω να τα πουν όλα χαρτί και καλαμάρι στον σουλτάνο.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξη του τόνισε για τους οκτώ πραξικοπηματίες ότι δεν δικαιούνται την αλληλεγγύη μας, καθώς σκότωσαν και εντάχθηκαν κατά της Δημοκρατίας.

“Οι αρχές ασφαλώς θα συνυπολογίσουν το κατά πόσο οι 8 ήταν κομμάτι του πραξικοπήματος. Δεν μπορώ να δεχτώ την ύβρη του παραλληλισμού της μάχης όσων παλεύουν για τα δικαιώματά τους, εθνικά, κοινωνικά και δημοκρατικά, με πραξικοπηματίες που ήθελαν να καταργήσουν δικαιώματα της κοινωνίας, οι οποίοι βομβάρδισαν το Κοινοβούλιο, τραυμάτισαν και σκότωσαν διαδηλωτές. Αυτοί κάθε άλλο παρά δικαιούνται της αλληλεγγύης μας”, δήλωσε ερωτηθείς αν θα παραδοθούν στην Τουρκία.

Επιπλέον, ο κ. Κοτζιάς σημείωσε ότι η γείτονα χώρα δεν θα πρέπει να επαναφέρει την θανατική ποινή, αφού ” δεν θέλουμε μία Τουρκία εκδίκησης, διάσπασης και αποσταθεροποίησης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου