ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΕΤΥΧΕ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ!


Η Λ.Ε.Π.ΕΝ. βρέθηκε στην περιοχή του Βοτανικού από την πρώτη στιγμή. Στήριξε τις επιτροπές κατοίκων και τους συλλόγους αγνών Ελλήνων που μπήκαν μπροστά με κάθε κόστος. Στην προσπάθεια αυτή που ανήκει στους κατοίκους και ΜΟΝΟ και όχι σε εμάς, όπως πολλοί έσπευσαν να πουν, θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή , όπως συνηθίζουμε σε κάθε τι αγνό και πατριωτικό.
Από τα υπόλοιπα Εθνικιστικά και Πατριωτικά (;) κόμματα του κοινοβουλευτικού και μη χώρου, τηρήθηκε σιγήν ιχθύος. Αφού οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς βέβαια, πολλοί έσπευσαν να τους καρπωθούν, δια της απουσίας τους.
Τις επόμενες μέρες του αγώνα των κατοίκων , πολλοί "κομπάρσοι" του Πατριωτισμού θα μαζευτούν και θα υποστηρίξουν τις επιτροπές και την κίνηση. Σίγουρα θα καλοπληρώσουν τη διαφήμιση και προβολή τους, με αποτέλεσμα η προπαγάνδα να επιτευχθεί.
Οι "στρατιώτες" της Πατρίδος που βρέθηκαν εκεί γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί ήταν στο πλευρό τους και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πράξουν το πρέπον. Θα πετάξουν έξω κάθε πολιτικάντη που θα προσπαθήσει να καπηλευτεί τους κοινούς αγώνες, κλείνοντας τα αυτιά τους στις Σειρήνες.
Τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης, δεν έχουν ενδιαφερθεί να καλύψουν το γεγονός, λογικά επειδή δεν έχει "λαδωθεί" η μηχανή της παραπληροφόρησης. Αυτό μας αφήνει παγερά αδιάφορους και χαιρόμαστε, γιατί φοβούνται να μην προκαλέσουν το Εθνικό αίσθημα, που οι προδοτικές και ανθελληνικές κυβερνήσεις, έριξαν σε λήθαργο!
Η Λ.Ε.Π.ΕΝ. παραμένει στο Βοτανικό και δεν κάνει βήμα πίσω! Αυτοί που καιροσκοπούσαν και πρόκειται να ενεργοποιηθούν τώρα, να είναι προετοιμασμένοι για τον πολιτικό τους εξευτελισμό δημοσίως.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Γραφείο Τύπου 
Λ.Ε.Π.ΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου