ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ



Ήταν λογικό και αναμενόμενο, όπως είχαμε προβλέψει σε προηγούμενα δελτία τύπου, οι "Νταβατζήδες" της Πατρίδος να κάνουν την είσοδό τους στο Βοτανικό.
Τώρα που ο Αγώνας που ανέλαβαν λίγοι πέτυχε, ήρθε η ώρα να καπηλευτούν την αντίδραση του κόσμου και των Πατριωτικών Κινημάτων. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ανέφεραν τίποτα για το περιστατικό και την αντίδραση του κόσμου στο Βοτανικό και τώρα καταλαβαίνουμε και το λόγο. Δεν είχαν κάτι σπαρταριστό να περιγράψουν.

Η Λ.Ε.Π.ΕΝ. πιστή στις αρχές της και στηρίζοντας με κάθε δύναμη την κίνηση στο Βοτανικό από την πρώτη μέρα, παρακινεί τον κόσμο να πράξει με τον απλό και πατριωτικό τρόπο απέναντι σε αυτούς:
Να εκδιώξει κλωτσηδόν κάθε πολιτικάντη που αδιαφόρησε γι' αυτούς από την αρχή και κοιτάει να καρπωθεί την αντίδρασή τους. Κανένα απόβρασμα του κοινοβουλευτικού τόξου δεν μπορεί να έχει θέση στο Βοτανικό. Στην περιοχή που Έλληνες άστεγοι οδηγήθηκαν με δικές τους ευθύνες.
Στα μάτια αυτών των πολιτικάντηδων, βλέπουμε τη Νέα τάξη πραγμάτων και τη μνημονιακή πολιτική που έστειλε τους Έλληνες στο περιθώριο.

Δείξτε στους ψευδοπατριώτες την ΕΞΟΔΟ και μη δεχτεί κανείς να δώσει το καθαρό χέρι του στα βρώμικα δικά τους γιατί καταδικάζει τον κοινό αγώνα μας σε αποτυχία.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Γραφείο Τύπου
Λ.Ε.Π.ΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου