ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ!


Η Τουρκία εξέδωσε προειδοποίηση στη δήθεν ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τους οκτώ Τούρκους στρατιώτες. Οι οκτώ Τούρκοι προσγειώθηκαν με ένα πολεμικό ελικόπτερο το Σάββατο το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου και ζήτησαν από τις αρχές άσυλο. Η Άγκυρα τους κατηγορεί ότι βρίσκονται πίσω από την απόπειρα του πραξικοπήματος.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, στο τουρκικό δημόσιο γίνονται “πολιτικές εκκαθαρίσεις”, υπουργοί απολύουν χιλιάδες υπαλλήλους οι οποίοι έχουν δήθεν διασυνδέσεις με την ομάδα που οργάνωσε το πραξικόπημα.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα Κερίμ Ουράς, απείλησε, ότι οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας θα χαλάσουν, αν η Ελλάδα δεν εκδώσει τους οκτώ στρατιώτες.
Πιο κάτω αναφέρει:

«Η Ελλάδα δεν έπρεπε να επιτρέψει στο τουρκικό ελικόπτερο προσγείωση, δεν έπρεπε καν να του επιτραπεί η είσοδος στον εναέριο χώρο της»...

Θα μπορούσε να μας απαντήσει ο εχθρικότατος, Οθωμανός, Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα Κερίμ Ουράς, αν αυτό θα πρέπει να κάνουμε και με τις παραβιάσεις των πολεμικών τουρκικών αεροσκαφών και πλοίων τους;

Εμείς συμφωνούμε απόλυτα με την τοποθέτηση του Τούρκου Πρέσβη, την στιγμή που μόλις τώρα αποδέχτηκε τις παραβιάσεις του εναερίου χώρου μας καθώς και των θαλάσσιων συνόρων μας.
Δε μένει πια παρά μόνο η προδοτική Ελληνική κυβέρνηση να κάνει πράξη τις εξαγγελίες του Τούρκου Πρέσβη!

Λ.Ε.Π.ΕΝ.

Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου