ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ - "HOT-SPOT" ΕΛΛΗΝΩΝ!


Εδώ δεν υπάρχουν κάμερες, ούτε βουλευτές, ούτε διάσημοι. 
Εδώ δεν υπάρχουν ΜΚΟ, ούτε αλληλέγγυοι με παχυλούς μισθούς.
Εδώ υπάρχουν Έλληνες που δεν το βάζουν κάτω. Έλληνες που νοιάζονται για το διπλανό τους που ζούσε αξιοπρεπώς και επιβίωνε, μέχρι να γίνει πράξη η "κοινωνική πολιτική" του μεταπολιτευτικού συρφετού.
Ένα Hot Spot για Έλληνες, με πρωτοβουλία των κατοίκων του Βοτανικού , της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ" και του κινήματος Ελλήνων Εφέδρων "Πολίτες- Οπλίτες", την οποία στηρίζουμε με κάθε μας δύναμη!
Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση είναι εκεί για να στηρίξει όπως μπορεί τους πραγματικούς βασανισμένους, από τους εγχώριους δυνάστες.
Οι κάτοικοι με κάθε νόμιμο μέσο και με επίσημη ανακοίνωση στην Εισαγγελία Αθηνών, πλέον , θα αξιοποιήσουν το χώρο του παλαιού στρατοπέδου του Ναυτικού στην Ιερά Οδό 114, στην Αθήνα.
Καλούμε τους συναγωνιστές, φίλους και απλούς πολίτες, να προσφέρουν ό,τι μπορούν από το υστέρημά τους στους δοκιμαζόμενους Έλληνες που ζουν στο δρόμο, για να πραγματωθεί η προσπάθεια των σκεπτόμενων κατοίκων του Βοτανικού και των υποστηρικτών τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, να μεταβούν στην περιοχή και οι κάτοικοι εκτός Αθηνών να επικοινωνήσουν αν θελήσουν να προσφέρουν ακόμα και με εμάς!

Κανένας Έλληνας στο δρόμο. 

Ούτε βήμα πίσω για την πατρίδα μας!

Γραφείο Τύπου
Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου