ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ... «Όχι» της Γερμανίας στον εξοπλισμό της Ελλάδας!!!


Το Βερολίνο απαιτεί από την Ελλάδα να μείνει ανυπεράσπιστη απέναντι στην Τουρκία και άρα υπό τουρκικό έλεγχο και με δημοσίευμα της Bild που εκφράζει απόψεις της γερμανικής κυβέρνησης λένε «όχι» (nein) προσπάθεια της χώρας για στοιχειώδη αυτοάμυνα.

«Οι χρεοκοπημένοι Έλληνες δαπανούν χρήματα για να αγοράσουν πολεμικά αεροσκάφη την ώρα που το φάντασμα του "Grexit" πλανάται και πάλι πάνω από τη χώρα»

Oι Γερμανοί τονίζουν ιδιαίτερα την έλλειψη «ρευστού» από τα ελληνικά ταμεία εννοώντας με αυτόν τον τρόπο ότι αν αυτοί δεν το εγκρίνουν δεν θα γίνει καμία εξοπλιστική προσπάθεια.

Είναι σαφές ότι οι Γερμανοί θα επιχειρήσουν να σταματήσουν την εξοπλιστική προσπάθεια που κάνει το ΥΠΕΘΑ για την ΠΑ ώστε να ανταπεξέλθει απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα που θα ανέβει στο ζενίθ με την παραλαβή των F-35

Οι Γερμανοί άλλωστε δεν θέλουν να κατευθυνθούν χρήματα για οπλικά συστήματα αμερικανικής κατασκευής και θα κάνουν ότι μπορούν για να το ματαιώσουν
  
Το επίμαχο δημοσίευμα αναφέρει την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας με τον δείκτη ανεργίας να ξεπερνά το 23%. 

Επικαλούμενη πληροφορίες από τα δημοσιεύματα του Pronews.gr που αποκάλυψε τον εκσυγχρονισμό των F-16 και την αγορά μιας μοίρας F-35 η εφημερίδα αναφέρει ότι, η Ελλάδα είναι έτοιμη να δαπανήσει το ποσό των 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για τα μαχητικά F-16.

   Ein Kampfjet „F-16“ der griechischen Luftwaffe bei einer Flugshow in Flisvos

"Και πάλι η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα: Χωρίς τα χρήματα των δανειστών το καλοκαίρι η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με πτώχευση. Η χώρα δεν πάει ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Το φάντασμα τoυ "Grexit" πλανάται και πάλι πάνω από την Ελλάδα"


"Με τους πυροσβέστες να διαδηλώνουν στους δρόμους των Αθηνών ζητώντας την μονιμοποίησή τους και τον δείκτη ανεργίας να είναι πάνω από το 23%,  η κυβέρνηση της Αθήνας αποφάσισε να επενδύσει πολλά χρήματα σε όπλα".
   
Τα χρήματα που μπορούν να δαπανηθούν συνολικά για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής αεροπορίας ανέρχονται έως και πέντε δισεκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου