ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Μια είδηση που για πολλούς πέρασε στα ψιλά γράμματα... (Βίντεο)


Τέλος στους γονείς, αναλαμβάνει το σχολείο

Μια είδηση που πέρασε στα «ψιλά γράμματα» για τους περισσότερους δείχνει πως πλέον το Κράτος επιδιώκει να αποφασίζει για τα παιδιά του καθενός και όχι οι γονείς.

Με αφορμή την θεματική εβδομάδα, στην οποία, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν οι τρανσέξουαλ και οι γκέι, ο υπουργός Παιδείας είχε αναφέρει:

«Δεν έχει το δικαίωμα κανένας γονέας να πάρει το παιδί του από το σχολείο για τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας… Γιατί κάποιος μπορεί να πάρει το παιδί του εάν δεν συμφωνεί με τη θεωρία του Δαρβίνου ή και εάν δεν συμφωνεί με το εγχειρίδιο της ιστορίας… Το σχολείο με ευθύνη του υπουργείου θα οργανώσει αυτές τις συζητήσεις».

Προσέξατε την φράση; «Κανένας γονέας δεν έχει δικαίωμα να πάρει το παιδί του»!

Το παιδί ανήκει στο σχολείο, το σχολείο στο κράτος και το κράτος στην παγκόσμια εξουσία, η οποία αποφάσισε να εισάγει τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία και τις έμφυλες σχέσεις…

Η Ατζέντα 21 εφαρμόζεται πλήρως στην Ελλάδα, καθώς στην παρούσα φάση υπάρχει για τους παγκοσμιοποιητές εξαιρετικά πρόσφορο πολιτικό έδαφος.



Ευτυχώς, την ώρα που το υπουργείο Παιδείας ανοίγει την συζήτηση για τις έμφυλες σχέσεις και τις εξαρτήσεις στα σχολεία και είναι αποφασισμένο να εισάγει στα σχολεία την ενημέρωση για θέματα που αφορούν σε γκέι και έμφυλες καταστάσεις, η ΟΛΜΕ ζητεί την μετατροπή της εν λόγω θεματικής εβδομάδας σε προαιρετική και την μείωση της διάρκειας της ενημέρωσης σε δύο ημέρες.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ σε συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου ζήτησε την απόσυρση της υποχρεωτικότητας της «Θεματικής Εβδομάδας» , τονίζοντας ότι προκύπτει η ανάγκη άμεσης έκδοσης διευκρινιστικής εγκυκλίου σχετικά με την προαιρετική-πιλοτική εφαρμογή της για φέτος.

Κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου