ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Αθήνα κάθεται άπραγη και χαζεύει τον μαφιόζο Ράμα


Ο μαφιόζος Ράμα παραβιάζει κάθε ίχνος νομιμότητας αρπάζοντας κομμουνιστικό δικαίω της περιουσίες των Ελλήνων υπό τα απαθή βλέμματα των προοδευτικών «συντρόφων» ΕΚΟΥΜΟΥ
Το «Υπουργικο Συμβουλίο» της Αλβανίας,.... δηλαδή ο μαφιόζος έμπορος ναρκωτικών  για να  εξυπηρετήσει  τα κατασκευαστικά συμφέροντα των εμπόρων ναρκωτικών ενέκρινε  απόφαση για την απαλλοτρίωση ιδιωτικών περιουσιών υπέρ του Δήμου Χειμμάρας με σκοπό να συνεχιστεί το «παράνομο» σχέδιο «Ανάπλαση του κέντρου της Χειμάρρας»


Η Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στην πραγματικότητα απόφαση του λωποδύτη Ράμα , αποτελεί κλασική απάτη της Μαφίας. 

Παριστάνει το «Κράτος Δικαίου» για να έχει να λέει η Κροάτισα,   αλλά βάσει του αλβανικού νόμου, αποζημίωση δίδεται μόνο σε κατόχους τίτλου ιδιοκτησίας, και οι περιουσίες που απαλλοτριώνονται αν και αποτελούν ιδιοκτησίες εκατοντάδων ετών, δεν έχουν τίτλους ιδιοκτησίας, λόγω κομμουνισμού και επειδή οι οικοπεδοφάγοι  μαφιόζοι δεν έδωσαν μεχρι τωρα τους νομίμους τίτλους στους Έλληνες.

Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία στους γηγενείς κατοίκους της Χειμάρρας συνεχίζεται με περίσσια αλαζονεία, καταστρατηγώντας κάθε έννοια εγχώριου και διεθνούς δικαίου.


Η Επίσημη Αθήνα οφείλει να ασκήσει ποινικές διώξεις κατά τους Ράμα και να βγάλει διεθνή εντάλματα σύλληψης από την Ιντερπόλ.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί τον δήμαρχο και την παραπέουσα κυβέρνηση να σταματήσουν τις εχθρικές ενέργειες ενάντια στα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Χειμάρρα, να σεβαστούν την σύσταση του Συνηγόρου του Πολίτη, να σεβαστούν τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει το αλβανικό  κράτος και να σταματήσουν να λαμβάνουν αποφάσεις επιλεκτικές και παράνομες που στόχο έχουν την οικονομική απογύμνωση των γηγενών κατοίκων της Χειμάρρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου