ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Αφυπνιστείτε: Θέλουν να μυήσουν τα ανήλικα παιδιά σας σε παρεκκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές!



Δεν δεχόμαστε μόνο στο χώρο της Οικονομίας μας, ύπουλα, βάναυσα και δολοφονικά κτυπήματα.

Η Παιδεία μας, εδώ και πολλά χρόνια, έχει ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!

Ο αποχριστιανισμός και ο αφελληνισμός στο χώρο της Παιδείας μας, βρίσκονται στις μεγάλες δόξες τους!

Με την ιδιότητα του Παιδαγωγού και του Ερευνητή σε θέματα Παιδείας, αισθάνομαι την ανάγκη, για την πλήρη ενημέρωσή σας, να σας πω τα κάτωθι:

Τα Ανθολόγια και τα βιβλία Γλώσσας, που έχουν σήμερα οι μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, είναι τα πλέον ακατάλληλα, τα πλέον αντιπαιδαγωγικά και τα πλέον αντιχριστιανικά και ανθελληνικά Νεοταξικά βιβλία, τα οποία δεν προάγουν την Εθνική και Ορθόδοξη θρησκευτική συνείδηση των μαθητών μας, όπως το άρθρο 16 παρ. 2 του Συντάγματος, το επιτάσσει!!!

Το πόσο επαίσχυντα και επικίνδυνα είναι, τα βρωμερά Ανθολόγια και τα βιβλία Γλώσσας, που απευθύνονται σε ανήλικα παιδιά, θα σας αναφέρω ένα μόνο κείμενο από τα πολλά αηδιαστικά κείμενα, που βρίθουν στα εν λόγω ακατάλληλα εγχειρίδια.


ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (σελίδα 16)υπάρχει κείμενο ξέρασμα, στο οποίο εξυμνείται το βδελυρότεροτων εγκλημάτων: Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!. Αφού το εμετικό αυτό κείμενο, αναφέρεται στο δεσμό 25χρονου με 13χρονη μαθήτρια!!!

Και η κατρακύλα στο χώρο της Παιδείας μας δεν σταματάει εδώ.

Φθάσανε σήμερα, μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας και σε ανήλικα παιδιά, ορισμένοι επίορκοι εκπαιδευτικοί (καλυπτόμενοι από τον αντισυνταγματικό και αηδιαστικό νόμο περί της ομοφυλοφιλίας, που αποποινικοποιεί την παρά φύση ασέλγεια, μετατρέποντας την σε φυσιολογική), στη διάρκεια του μαθήματος της Βιολογίας, να διαφημίζουν την ομοφυλοφιλία στους μικρούς μαθητές μας, χαρακτηρίζοντας την, ως μια φυσιολογική σεξουαλική πράξη!!!

Αγαπητοί μου φίλοι, δυστυχώς:

Πάνε με τη ‘’βούλα’’ του νόμου, να μυήσουν τα ανήλικα παιδιά μας, σε παρεκκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές!!!

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, το Υπουργείο Παιδείας προγραμμάτισε Εβδομάδα ‘’σεξουαλικής διαφώτισης’’ για τους μικρούς μαθητές, σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας μας!!!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω Υπουργείο της α- ΠΑΙΔΕΙΑΣ και τηςΑΘΕΪΑΣ στις 23-12-2016 απέστειλε εγκύκλιο ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑτης χώρας μας (με την ένδειξη: ‘’επείγον’’), όπου έδινε εντολή στους Διευθυντές των Σχολείων να προγραμματίσουν κατά το 2ο τετράμηνο αυτού του σχολικού έτους, ΜΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (χωρίς μαθήματα και με την υποχρεωτική συμμετοχή όλων των μαθητών και μαθητριών), στην οποία θα αναπτυχθούν και θα αναλυθούν στα ανήλικα παιδιά ηλικίας 13-15 ετών, η επικίνδυνη, ακατάλληλη και ύποπτη ενότητα: ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, που περιλαμβάνει τις παρακάτω υποενότητες:


Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα

Σεξουαλικός προσανατολισμός και ανθρώπινα δικαιώματα

Έμφυλα στερεότυπα και διακρίσεις με βάση το φύλο.

Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Κοινωνία και στα Σχολεία.

Αυτά τα φοβερά και τρομερά θα κληθούν να αναλύσουν και να αναπτύξουν οι συνάδελφοι μου, στα μικρά αγγελούδια μας, με υλικό που θα τους αποστείλει το Υπουργείο της α- ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της ΑΘΕΪΑΣ, όπου πάνω από τα κεφάλαια των εκπαιδευτικών θα επικρέμεται σαν ‘’Δαμόκλειος σπάθη’’ Ο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ’’ που αποποινικοποιεί την παρά φύση ασέλγεια!!!

Έτσι εχόντων των πραγμάτων σας ερωτώ, Φίλοι μου. Πόσοι συνάδελφοι μου θα έχουν το θάρρος και το σθένος να πούνε την αλήθεια στους μικρούς μαθητές μας;

Πόσοι θα είναι αυτοί που θα πούνε στους μικρούς μαθητές μας ότι η ομοφυλοφιλία είναι ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ και αποτελεί μεγάλη ασέβεια προς ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ του ανθρώπου σε άρσεν και θήλυ;


Πολύ φοβάμαι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΡΕΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ και εάν ευρεθούν θα είναι ελάχιστοι, ένεκα ‘’του φόβου των Ιουδαίων’’!!!

Μετά απ’ όλα αυτά που σας ανέπτυξα, κάνω την εξής πρόταση – έκκληση:

α) Όλοι οι συνάδελφοι μου, που σέβονται τον όρκο τους, να δηλώσουν αναρμοδιότητα και έλλειψη εξειδίκευσης και νααρνηθούν να συμμετέχουν σε μια τέτοια διαδικασία.

β) Όλοι οι γονείς που και νομικά έχουν την ευθύνη της σωστής ανατροφής των ανήλικων παιδιών τους, με γραπτή αίτηση προς το Διευθυντή του σχολείου, να αναφέρουν ότι δεν επιθυμούν τα παιδιά τους, να παρακολουθήσουν την ενότητα: ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

Κλείνοντας, Αγαπητοί μου Φίλοι, αυτή τη σύντομη δημόσια παρέμβαση μου, θέλω να σας πω τούτο το τελευταίο:

Αυτό το αθεόφοβο Υπουργείο της α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ και τηςΑΘΕΪΑΣ, για την ΑΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΙΘΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ, με εγκύκλιο του, ανακοίνωσε προς τους μαθητές μας, ότι είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ η συμμετοχή τους, ενώ αντιθέτως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η συμμετοχή τους, στην ‘’Έκφυλη’’ Εβδομάδα των ΈΜΦΥΛΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ!!!

Για όλα αυτά λοιπόν, που διαπράττονται από την πλευρά, του Υπουργείου Παιδείας, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, αναφωνώ:

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου