ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


Ενημερώνουμε τους φίλους, συναγωνιστές αλλά και εχθρούς ότι η Μαχητική κοινότητα του Propatria δέχθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου το απόγευμα άνανδρη επίθεση από παρακρατικούς. Τον τελευταίο καιρό οι προκλήσεις με σκοπό να διαλύσουν την κοινότητα μας έχουν ενταθεί, ξεκινώντας έναν κύκλο συστηματοποιημένων επιθέσεων σε βάρος αρχικά περουσιακών στοιχείων ατόμων που σχετίζονταν ή και όχι με την κοινότητα μας. Η σημερινή επίθεση είναι ακόμα μια επίθεση στοχευμένη και οργανωμένη με σκοπό να κάμψει το ηθικό όσων αντιστέκονται και πρεσβεύουν πατριωτικές και εθνικιστικές Ιδέες. Πληροφορούμε εχθρούς και φίλους, ότι μπήκαμε στον αγώνα με επίγνωση όλων των δυσκολιών, με σκοπό να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας, τον λαό μας και τις οικογένειες μας. Γνωρίζουμε επίσης και δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι ακόμη μια επίθεση εις βάρος εθνικιστών θα μείνει ατιμώρητη ,οι δράστες δεν θα βρεθούν ποτέ και η ζωή συνεχίζεται, ενώ σε αντίθετες περιπτώσεις δημιουργούνται αμέσως δικογραφίες.

Σε συνέχεια της επίθεσης και από τον κόσμο που μαζεύτηκε για να δείξει την αλληλεγγύη του σε αυτή την άναδρη επίθεση, προέκυψε αυθόρμητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για αυτή την ύπουλη και άναδρη επίθεση. Δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι επιθέσεις τους δεν μας τρομοκρατούν και δεν μας λυγίζουν.

Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα.
Πολλά κεφάλια θα σπάσουν.
Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.

Νίκος Καζαντζάκης

Θα ακολουθήσει εκτενής ενημέρωση της επόμενες μέρες και πλήρης δημοσιοποίηση αυτής της επίθεσης με όλες τις επεκτάσεις της.

ΑΜΕΣ ΔΕ ΓΕΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου